POSAO OD KUCE

EDUKACIJA, PODRSKA GRUPE I SAV MATERIJAL NA NASEM JEZIKU

PRIDRUZITE MI SE U NAJBOLJEM POSLU NA INTERNETU!

Iz vašeg doma, ozbiljan i prosperativan posao uz minimalna ulaganja. Ovo je fantastična prilika za sve.


Rad je zasnovan na marketingu, znači reklamiramo posao, proizvode i usluge.


Da bi smo sve ovo znali raditi SFI nam je ponudio obuku i trening materijale iz internet marketinga i online oglašavanja u preko 80 lekcija, dobijete gotove linkove za oglašavanje i web stranice za oglašavanje, gotove tekstualne oglase, Banere, E-kartice, poklon kartice, vizitke. U SFI sve za rad potrebno dobijete BESPLATNO.


U SFI nema brze zarade preko noći ili nabrzaka. Sve je postavljeno na zdravim temeljima i to je posao koji se gradi. A da bi se izgradio i da bi donosio zaradu potrebno je vrijeme, mnoga učenja, mnogo rada i želje za uspjehom, koji će vam biti poticaj da idete naprijed za još večim i boljim stvarima. A u SFI ih ima puno. Sve ovisi samo o vama. Morate željeti da uspijete i ne odustajati.


Ako smatrate da ste spremni za uspjeh registrirajte se ovdje sada, odmah i to besplatno:

Napomena:

Registracija je obavezna sa g-mail ili yahoo, Drugi mailovi ne rade, Obavezno proverite i spam postu nakon registracije, dok ne verifikujete nalog, mejlovi odlaze u spam.

Zaradite osnovnu ili dodatnu platu, mi Vam nudimo 6 nacina zarade!

SITNICE NA KOJE MORATE OBRATITI PAZNJU:

Obavezno proverite mejlove nakon registracije, pogledajte poruke i na fejsbuku, pogledajte i others poruke, tj ostale, verovatno je tamo poruka sponzora, vrlo je vazno da stupite u kontakt sa njim i krenete sa obukom i radom. Mi cemo vam timski omoguciti celokupnu obuku.

Takodje, nakon registracije, OBAVEZNO odradite korake sa videa ispod.

Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track