d'r op uut!

In Gelderland

Speciaal voor de kids!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Speciaal voor de kids!

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Beestenboel voor jong & oud!

Jaarlijks bezoeken ruim 985.000 mensen Ouwehands Dierenpark Rhenen. Ouwehands Dierenpark biedt haar gasten een unieke totaalbeleving die de verwachting van de gast ruim overtreft. Het dierenpark bestaat al sinds 1932 en staat in de top vijf van alle dierentuinen in Nederland. Een unieke collectie dieren in combinatie met veel speelmogelijkheden voor kinderen zorgen er voor dat de gasten een unieke beleving ervaren. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Beestenboel voor jong & oud!

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark waar jaarlijks zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit beleven. Maar we hebben nog veel meer te bieden! We zijn expert op het gebied van apen. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben een schat aan informatie opgeleverd. Apenheul is van 30 maart tot en met 1 november 2015 dagelijks geopend. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Beestenboel voor jong & oud!

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, waar u zelf op ontdekkingsreis gaat door natuurgebieden uit de hele wereld. In een bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem genieten bezoekers van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn vormgegeven. De totale oppervlakte van 45 hectare is overzichtelijk ingedeeld in thematische leefgebieden. Op uw tocht maakt u op indrukwekkende wijze kennis met het tropisch regenwoud, de rotswoestijn, het tropisch koraalrif, de Oost-Afrikaanse savanne en het tropisch vloedbos. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

In het hart van Nederland ligt Paleis Het Loo. Dit voormalig koninklijk paleis aan de rand van Apeldoorn was 300 jaar lang het zomerverblijf van stadhouders en koningen. Na een grondige restauratie is het sinds 1984 opengesteld voor publiek. Als bezoeker beleeft u een ware tijdreis langs de prachtige interieurs van verschillende vroegere bewoners. Maak een wandeling door de 17e-eeuwse tuinen met imposante fonteinen en kleurrijke bloemperken. Of bezoek de wisselende tentoonstellingen en evenementen. Door de ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een bezoek aan Paleis Het Loo in ieder jaargetijde een uniek dagje uit. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

Kasteel Doorwerth is een stoer, middeleeuws kasteel en laat zien hoe vroeger op een landgoed werd geleefd. In de ingerichte vertrekken kunt u de vroegere sfeer letterlijk ruiken, zien en horen. Het thema ‘kasteel in bedrijf’ verenigt de geschiedenis, bosbouw en jacht. Speciale exposities worden afgewisseld met schilderijen van de Oosterbeekse School. Voor kinderen is er een leuke, educatieve speurtocht door het kasteel. De kasteelwinkel verkoopt lekkere streekproducten, boeken, kaarten, souvenirs, voor iedereen wat. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van water. Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tochtje kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, waterproefjes kunt uitvoeren, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

Het Airborne Museum is hét museum over de Slag om Arnhem van september 1944, gehuisvest in de imposante 19e eeuwse Villa Hartenstein (het voormalige hoofdkwartier van de Britse generaal Urquhart tijdens de Slag). Het museum biedt historie en beleving. Burgers en veteranen brengen de verhalen van toen dicht bij de leefwereld van de leerling. Het museum geeft inzicht in de beslissingen van de leiders, van gewone militairen en de burgers die bij de Slag betrokken waren. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe te Otterlo in de Nederlandse provincie Gelderland. Het museum en het aangrenzende beeldenpark, samen ca. 25 ha, genieten internationale bekendheid. Jaarlijks komen er ruim 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

De natuur van Het Nationale Park de Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Die landschappen herbergen een ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten. Van de zeldzame parelmoervlinder tot het imposante edelhert, van het gentiaanblauwtje tot de kleine schorseneer. Het Park kent meer dan honderd Rode Lijst-soorten, zoals de tapuit, de draaihals, de heikikker en de ringslang. Onze hotel receptie helpt u graag verder.

Kijk je ogen uit!

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen u mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. U komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze u met hun verhalen.

Gaan uw kinderen ‘aan het werk’ op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep, of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd. Onze hotel receptie helpt u graag verder.