Crear una idea emprenedora

Logo de l'empresa

Big image

IDEA PRINCIPAL

La meva idea principal es fer tatuatges i pircings a baix preu.

COM DONAR-NOS A CONÈIXER

Jo crec que tindria que crear un facebook i posar-hi noticies i amb el meu facebook personal compartir-lo amb tota la gent que tinc agregada perque o comparteixin.

Els preus que siguin força econòmics que una botiga de tatuatge normal. Per el tema de la expansió el principal seria els meus amics com a via de comunicació, pero abans de tot això fer un curs de tatuatges i ferme la llicència per poder fer-lo de forma legal.

LOCALITZACIÓ

La localització serà molt simple, estarà situat al meu propi domicili i posaré al google maps la meva etiqueta per identificar el lloc, apart tindré solament un mobil de treball per alguna trucada i fins i tot un whattsup i posaré el numero al facebook per si volen contactar amb mi personalment.

REQUISITS I NORMES

La gent que pot venir té que ser majors de 18anys, pero la gent que te menys de 18 anys i es volen fer algun tatuatge tindran que portar una autorització dels seus pares.

El servei medic posare en un cartell que jo no tinc cap responsabilitat si pasa alguna cosa malalment o hi ha algun problema despre del tatuage solament li donaré les normes que ha de seguir despres de fers-se el tattto. Pero si el negoci funciona contractar un servei medic de especialistes com una mutua per si hi ha alguna infecció.

MATERIAL NECESSITARÉ

El material sera molt senzill aniré a majoristes a compar'ho i sera agulles,alcohol, maquina per fer pircings, tinta de direfents colors, guants, la maquina que necesstio per fer tatuatges i pomada per la pell i tamb les cremes que es necesiten per cuidar el tatuatge despres de fer'se perque quedi be.

PREUS

Els preus dels piercing seran entre 5 i 15€ variant el lloc que es vulguin fer.

I els preus dels tattos varien molt pero ho dividiré en 3 parts:

TATTOS MOLT PETITS: Dels 5€ als 15€.

TATTOS PETITS: A partir de 15€ fins als 30€.

TATTOS NORMALS: Dels 30€ fins als 80€.

TATTOS GRANS: A partir dels 80€ fins als 200€.