CURS INTENSIU DE PIANO

amb Daniel Ligorio - 25 i 26 de Març de 2023

Dissabte 25 i diumenge 26 de Març de 2023

Adreçat a: Estudiants de piano de Grau Professional.

Activitats:
  1. Participació com alumne/a actiu en 2 classes col·lectives de piano (1 dissabte i 1 diumenge)
  2. Possibilitat d'escoltar totes les classes del curs
  3. Trobada amb els pares/mares que ho desitgin

* És important que tots els alumnes assisteixin al màxim possible de classes. Amb aquesta intenció, farem públic abans de començar els horaris amb el nom dels diferents alumnes i obres per tal que tots els inscrits puguin seleccionar les sessions que li són més afins i/o volen escoltar.

* Les places són limitades i s'assignarà un horari amb un nombre màxim d'alumnes actius per hora. Tanmateix, a part de l'hora assignada, tots els alumnes poden anar a veure totes les classes que vulguin.


Preus curs:
  • 30 Euros alumnes ACTIUS d'El Musical (PLACES EXHAURIDES)
  • 60 Euros alumnes ACTIUS d'altres Conservatoris o Escoles (PLACES EXHAURIDES)
  • Gratuït alumnes OIENTS d'El Musical
  • 10 Euros alumnes OIENTS d'altres Conservatoris o Escoles

Data límit d'inscripció: 13 de març
Publicació d'horaris: 21 de març
Formulari d'inscripció al CURS (places com oient)

(Places alumnes actius exhaurides)

DANIEL LIGORIO

Els nombrosos premis obtinguts com a pianista i component de diferents grups de cambra li han obert les portes a importants gires de concerts tant a Europa com a Amèrica, entre els quals destaquem Premis a nivell estatal com el Concurs Nacional de Joventuts Musicals d' Espanya Infanta Cristina, o Fundació Yamaha i, a nivell internacional, el "Kendall Taylor Beethoven Piano Prize", el “Quilt Piano Competition”, el "Hopkinson Gold Medal & Sydney & Peggy Shimmin Piano Prize" així com l’”International Tournamet Competition” després de ser seleccionats com a millor grup de música de cambra espanyol. Ha col.laborat amb prestigiosos intèrprets de renom com el Quartet Brodsky, el Quartet de la Gewendhause de Leipzig, el Quartet de Praga, el Quartet Pezze Italià, etc. i ha treballat amb els directors Marcello Biotti, Robert King, Josep Pons, i les orquestres més prestigioses del país. Cal destacar també la seva col·laboració com a assessor musical del director cinematogràfic Ventura Pons enregistrant fragments pianístics per a la pel·lícula "The food of love". Actualment prepara per al segell Naxos l’enregistrament dels trios Americans amb el Trio Arriaga i amb Columna Música un disc monogràfic de George Gershwin per a piano sol. És professor de piano i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu i cap de departament de piano al Centre Autoritzat de Grau Professional "El Musical" de Bellaterra.

w w w . d a n i e l l i g o r i o . c o m

https://youtu.be/YjYq2DuM7Mo