Docentenreis naar Rome

Ervaringsreis naar de Eeuwige stad in de voorjaarsvakantie.

Nieuw! In plaats van een Romereis voor leerlingen, een Romereis voor docenten!

Docenten kunnen pas op reis wanneer de school gesloten is, de voorjaarsvakantie leent zich prima voor een reis naar Rome.

De maand februari telt aardig wat zon-uren en daar komt bij dat het vrij rustig is bij de monumenten, geen lange wachtrijen.

Uw lesmateriaal komt tot leven in deze unieke stad. Geniet van het heerlijke eten en ontdek de minder bekende plekjes van Rome.

Rome is één groot openlucht museum.

Trek goede schoenen aan en wandel door de stad, de éne na de andere bezienswaardigheid trekt aan je voorbij. Het historische centrum van Rome is uniek en zeer veelzijdig. Natuurlijk raden wij je aan om de koepel van de Sint Pieter te beklimmen en het schitterende uitzicht over Rome en Vaticaanstad te bewonderen. Als je in Rome bent mag een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum natuurlijk niet ontbreken. Loop door de wijk Trastevere en geniet van de bijzondere atmosfeer in deze eeuwenoude wijk. Strijk neer op een terrasje op het Piazza Navona of haal een ijsje nabij het Pantheon en wandel even naar binnen. Rome, er is te veel om op te noemen, je moet het echt een keer gezien hebben!

Excursie Tips

Een 4 daagse stedentrip naar Rome in februari is al mogelijk vanaf € 299,-- p.p. incl vlucht

Authentic Italia, specialist voor groepsreizen op maat naar Italië.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Maakt u liever persoonlijk kennis, wij komen graag bij u langs.