detectiv particular

Servicii detectiv Bucuresti

Verificarea informativa are ca rezultat un dosar informativ care contine toate datele relevante despre un anume subiect solicitat expres de un client. Subiectul poate fi o firma sau o persoana. Detectivii extrag toate informatiile concrete, iar echipe complexe de analisti sintetizeaza produsul intr-o forma "prietenoasa" pentru client. Acesta primeste, de asemenea si informatiile in formula lor bruta pentru a putea avea o imagine complexa despre subiectul care este anchetat. Verificarea informativa este efectuata de detectivi particulari atat de bine incat nu este scapata din dosarul informativ absolut nicio informatie relevanta. Detectivii actioneaza cu maxim de profesionalism pentru a descoperi date noi despre un partener de afaceri pe care clientii cred ca il cunosc sau pentru a rascoli trecutul unui potential partener pe care clientii vor sa il verifice inainte de a demara un business comun.

Firma de detectivi din Romania

Obiectivul echipei de detectivi, prin activitatea de investigatii private este sa ofere informatii relevante, probatorii, care vor edifica clientul in legatura cu suspiciunile pe care le are, oferind totodata discretie si prudenta in ceea ce priveste deconspirarea activitatilor de investigatii private. Astfel, din dorinta de a oferii clientilor o transparenta totala in ce priveste pretul investigatiei, va prezint mai jos urmatoarele tarife detectivi si cum decurge procesul de investigatie. Discutia preliminara dintre detectivul particular si client, cu privire la obiectul activitatii de investigatie (consultanta). Tot aici se discuta detalii despre detectivi particulari si costurile progozate ale serviciilor de investigatii private si astfel se fixeaza pretul investigatiei.

Costul implicat de derularea unei investigatii va fi discutat cu clientii inainte de derularea acesteia. in general, pentru calcularea costului unei investigatii se face pe baza timpului estimat necesar rezolvarii cazului. Onorariile si preturile variaza in functie de tipul investigatiei, gradul de dificultate, costurile Agentiei si numarul de detectivi necesari. Pentru anumite servicii este necesar un avans. In situatia in care o simpla supraveghere este necesara pentru rezolvarea unui caz, de exemplu supravegherea unui membru al familiei, va putem asista sa obtineti dumneavoastra informatiile necesare, cu un cost foarte scazut. Datele, informatiile si documentele obtinute in procesul investigativ si prin folosirea tehnicii din dotare, constituie mijloace de proba si pot fi folosite de catre beneficiar in solutionarea unor actiuni juridice.

Caut detectiv din Bucuresti

In derularea investigatiei,tarifele pentru serviciile detectivilor particulari se vor modifica. Se pot modifica doar costurile investigatiei private datorita unor actiuni neluate in calcul la momentul incheierii contractului, acest aspect determinand schimbarea pretului investigatiei. Clientul va putea opta sa plateasca pretul investigatiei fie integral la semnarea contractului de servicii investigatii private, fie 50 % din suma totala avans la incheierea contractului urmand sa plateasca restul de bani la terminarea contractului.Detectivul particular poate infiinta un Cabinet dedetectiv particular Bucuresti individual care sa ii permita desfasurarea acestei activitati sau poate lucra in cadrul unei agentii specializate pentru firma de detectivi . Detectivul particular este obligat prin lege sa pastreze secretul profesional, rezultatul investigatiilor facute de acesta fiind destinate exclusiv clientului. Agentiile specializate de detectivi Bucuresti au obiect unic de activitate (nu pot desfasura nici un fel de alte activitati sau servicii comerciale).

Unde gasesc detectivi Bucuresti?

Detectivii spun ca 10% din cazurile la care lucreaza sunt de infidelitate, iar subiectii sunt in egala masura si femei, si barbati. Mai nou, tinerii isi verifica partenerii de viata inainte de casatorie. in special femeile apeleaza la serviciile detectivilor pentru a afla cu cine urmeaza sa se casatoreasca ele, cu adevarat. in multe cazuri, tinerelor sau tinerilor li se confirma banuielile. Viitorul partener de viata nu este tocmai usa de biserica. 15% din cazuri sunt disparitii de persoane, iar peste 50% din cazuri reprezinta Investigatii detectiv particular Bucuresti de protectie informatica, adica solicitari economice. Detectivii sunt in relatii bune atat cu politia, cat si cu Serviciul Roman de Informatii, cu care colaboreaza permanent, sustine detectivul, in sensul ca agentia lui presteaza servicii pentru oamenii legii sau invers. intre detectivi si clienti exista un contract care implica inclusiv confidentialitate, dar daca se constata anumite cazuri de trafic de droguri, de trafic de persoane, de detineri de armament sau crima organizata, detectivii sunt obligati sa anunte Inspectoratul General de Politie al Romaniei.

Caut detectivi privati din Romania

Apoi daca observati vreo neregula in legatura cu partenerul dumneavoastra se pot face investigatii in legatura cu sursele de venit si cheltuielile acestuia. Daca aveti vreo suspiciune in ceea ce priveste infidelitatea partenerului, la fel se pot face investigatii in ceea ce inseamna relatii extraconjugale.Si nu in ultimul rand poti apela la acesti detectivi Romania pentru a rezolva probleme in ceea ce priveste identificarea si localizarea unor rude sau a unor persoane in viata sau care au decedat.Detectivii particulari trebuie intotdeauna sa ofere un serviciu discret, bazat pe confidentialitae si profesionalism. Acestia pot veni in ajutorul tau si pot rezolva probleme de adulter, si stabilirea acestuia, loialitatea angajatilor fata de angajator, sau de o companie, bonitatea sau solvabilitatea unor persoane sau a unor companii, in vederea incheierii unor contracte