Música Electrònica Curs pràctic

A càrrec de Jeremy Friedman

Noves dates:

Dates: Dissabtes 14, 21 i 28 de gener i 4 de febrer de 2017

Horari: de 15:30h a 20:30h

Durada: 4 sessions de 5h = 20 hores

Curs de música electrònica

"L'Electronic Music Performance" és un curs dividit en quatre sessions en format taller de 5 hores cadascuna. Al final de cada sessió hi haurà un concert que servirà per posar en pràctica les habilitats apreses durant el taller.

Objectiu del curs:

Aprendre els aspectes tècnics i pràctics necessaris per poder utilitzar instruments electrònics en concert. Per arribar a aquest objectiu, farem una introducció a la composició de música electrònica, aprendrem com manejar samplers, sintetitzadors i seqüenciadors, i aprofundirem en el coneixement de les propietats del so en si. Cada mòdul està enfocat a l'aprenentatge i ús d'una de les màquines, en com construir petits temes amb aquestes i en com usar-les en un concert en directe.

A qui va dirigit:

A músics, professionals i estudiants, interessats en l'aplicació de les noves tecnologies en el seu ambit de creació.

JEREMY FRIEDMAN

Percussionista i electronic music artist de Nova York. Ha obtingut el seu Bachelor of Music del New England Conservatory of Music a Boston, en percussió clàssica. Postgrau en Disseny de Sistemes Interactius Musicals i un Màster de Tecnologies de so i música de la Universitat Pompeu Fabra. Especialitzat en processament de senyal digital, Music Information Retrieval, programació i Human Computer Interaction.

Com a percussionista a Nova York ha tocat en vàries orquestes sinfòniques, grups de música contemporànea i espectacles de Broadway i a Europa formava part de projectes musicals de vàris estils incloent música clàssica (Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra de la Comunitat Valenciana), Jazz (David Soler, David Pastor) i Rock (EmilianaTorrini, Sky White Tiger).

Actualment és molt actiu en l'escena de la música electrònica amb el seu nou projecte de bateria i electrònica MGAMAN i ha estat productor i dissenyador de so per al nou disc "Tell Her" (gener 2017) de la cantant Veronika Harcsa.

Com a compositor les seves obres estan editades per Norsk Musikforlag A / S.

Preu del curs:

229 Euros - (Es pot fer el pagament fraccionat: 129€ en el moment de fer la inscripció i 100€ abans del 19 de novembre)