Overvloed

Waarom niet nu?

Big image

Sleutels tot Overvloed

Een thema dat ons allen aanspreekt: overvloed. Hoe voelt het? Hoe creëer je het? Wat is ervoor nodig? En waarom lukt het de een wel om het te bereiken en de ander niet? Al deze vragen komen aan bod tijdens deze intense workshop, waarin Janosh je helpt om uit de energie van schaarste te stappen. Leer te vertrouwen op je gevoel en creëer je eigen onafhankelijkheid! Geef je over en laat je inspireren om de vele mogelijkheden tot succes te benutten, zodat je niet blijft zitten met gebrek. Alles wat je nodig hebt, is in overvloed aanwezig. Dus als er iets is waar je van droomt of wat je schijnt te missen in je leven, stel je dan de vraag: waarom niet nu?

Reserveren

Zaterdag 02 mei + Zalen ALM, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Beperkende overtuigingen

Of het nu gaat om liefde, passie, tijd, geld of simpelweg de vrijheid om te doen waar je zin in hebt; allemaal hebben we wel iets om naar te verlangen. De dingen die we missen in ons leven, willen we het liefst in overvloed. Maar op onze weg naar innerlijke vrijheid lukt het vaak niet om door de barrières van tijd, geld of angst heen te breken en dus blijft het vechten. Zo blijft alles zoals het is en komt er uiteindelijk van de ultieme droom niets terecht.


Als jij het wachten en stoeien zat bent, maak dan nu de keuze om de knop om te zetten. Je bent niet half zo beperkt als dat je denkt, want waar je in werkelijkheid tegen vecht, zijn jouw eigen, beperkende overtuigingen. Het zijn aangeleerde patronen die jou klein houden, bijvoorbeeld het idee dat je alleen kunt bereiken wat je wilt door te lijden en hard te werken. Of de overtuiging dat jij geen succes verdient, echte liefde niet waard bent of anderen boven jezelf plaatst omdat jij vindt dat je niet egoïstisch mag zijn. Zo zijn er talloze voorbeelden van programma’s die we vanuit onze jeugd hebben meegenomen en waarvan het merendeel niet meer bij ons past. Tijd om ze te verwijderen dus!

Denk in mogelijkheden!

Herken je de strijd met je eigen gedachten, doe jezelf dan niet langer tekort. Net als iedereen verdien jij het om in overvloed te leven en dat is dan ook het uitgangspunt van deze dag. Met een serie activaties helpt Janosh jou om je beperkende overtuigingen te overschrijven en je creatiekracht te activeren, zodat je een magneet wordt voor alles waar jij gelukkig van word. Verder reikt hij manieren aan om een overvloedmentaliteit te ontwikkelen en jezelf te trainen in het denken in mogelijkheden.

Thema’s die aan bod komen:

  • Geld en eigenwaarde
  • Het uitstralen en aantrekken van succes
  • Overstijgen van competitiegedrag
  • Uitkomen voor en gronden van je spirituele kennis en kracht

Deze workshop is inclusief
notebook en broodjeslunch.

Zaterdag 02 mei2015 dagworkshop
van 10-17 uur.

Plaats : Zalen ALM, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Reserveer de laatste plaatsen nu!

Klik hier voor het inschrijvingsformulier Janosh Sleutels tot overvloed Zaterdag 02 mei2015 in de Zalen ALM, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem