Kookeiland Utrecht

Een maatschappelijk verantwoord cateringbedrijf

Bedankt!

Beste klant,


Op deze manier willen wij u bedanken dat u voor Kookeiland als cateraar hebt gekozen. Wij hopen dat Kookeiland heeft kunnen bijdragen aan een mooie avond en dat u genoten heeft van de exotische hapjes.


Mede dankzij u zijn wij weer een stap dichterbij gekomen om het Kookeiland catering team te kunnen laten doorstromen naar de arbeidsmarkt.

Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat, zodra u weer een cateraar nodig heeft, aan Kookeiland denkt!


Met vriendelijke groet,


Het Kookeiland team

Over ons

Kookeiland is het lekkerste maatschappelijke cateringbedrijf van Utrecht. Wij combineren gezonde, exotische hapjes met uitgebreide en originele buffetten. Onze koks zijn vrouwen met een vluchtelingen achtergrond die door ons bedrijf dichter bij de maatschappij en de arbeidsmarkt komen. Ze krijgen in ruil voor hun werk een loon, maar ook cursussen om zich te kunnen ontwikkelen in hun passie: koken!

Wat vond u van Kookeiland?

Kookeiland is hard op weg om een geprofessionaliseerde catering te worden, maar we zijn er nog niet! Daarom zouden wij heel graag uw mening over Kookeiland willen via deze korte vragenlijst. Uw mening wordt gewaardeerd!


Via deze link kunt u deelnemen aan de enquete:


http://www.thesistools.com/web/?id=354314

Kookeiland Utrecht

Het lekkerste maatschappelijk verantwoorde cateringbedrijf van Utrecht!

Guerilla Actie

Wednesday, March 26th, 1pm

Utrecht, The Netherlands

Utrecht, UT

Deze maand zullen we een guerilla actie ondernemen... Misschien benaderen we u wel...!

Wilt u geen nieuwsbrieven van Kookeiland meer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kookeilandutrecht.nl