MARKETINŠKI POSAO PREKO INTERNETA

SFI - Strong Future International

Big image

ŽELITE LI IZGRADITI VLASTITI POSAO TE ZARAĐIVATI PREKO INTERNETA?

SFI program vam to zaista omogućava. SFI - Strong Future International jedan je od pionira affiliate marketinga. Kompanija postoji već 25 godina, a od 1998. godine posluje i preko interneta.Matična firma zove se Carson services inc. i nalazi se SAD-u, Lincoln, Nebraska.


SFI u BROJKAMA
19. uspješnih godina za SFI
5,6 milijuna TripleClicks članova
Preko 100.000 proizvoda (prosječno 1320 novih svaki tjedan)
3.190 E-trgovina Associates (u 138 zemalja)
52 LocalPay Trgovci (u 24 zemalja)

Milijuni - provizije koje su plaćene po podružnica (u američkim dolarima)


Svim novim članovima koji se potpuno besplatno mogu priključiti ovom programu nudi opširnu edukaciju, veliku količinu promotivnog materijala, (web stranice ,flyeri, letci, textualni oglasi) i online step by step trening koji će vam omogućiti da potpuno usvojite znanja i vještine potrebne da bi uspješno započeli i pokrenuli vaš posao te ostvarili pristojnu zaradu. Ni u jednom trenutku niste ostavljeni da se sami nosite sa mogućim preprekama koje vam mogu iskrsnuti jer komunicirate sa grupom SFI članova iz svog govornog područja. Potpuno besplatno imat ćete 24/7 podršku naših članova koje uvijek možete kontaktirati i zatražiti savjete i pomoć.


SFI nije kompanija koja prodaje maglu tako da ako se mislite obogatiti preko noći onda niste na pravome mjestu. I ovaj posao kao i svaki drugi je težak i zahtjeva angažiranost pogotovu u početku, ali zapitajte se, da li želite vrijedno raditi od kuće ili negdje drugo "čistiti tuđe podove"?

Niti jedan pravi i legitiman posao neće vam omogućiti da steknete bogatsvo preko noći. Za uspjeh je uvijek potrebno puno odlučnosti, truda i rada.Tek onda možete početi ubirati plodove tj. početi zarađivati. Ako imate volje i želje za učenjem i mislite da možete odvojiti 2-3 sata vašeg slobodnog vremena dnevno onda je SFI mjesto koje će vam to omogućiti i pomoći vam kako da jednostavno pokrenete profitabilan posao i ostvarite pristojnu zaradu. Možete nas kontaktirati, informirati se o svemu,

Berislav Susac BRONZE TEAM LEADER https://www.facebook.com/berislav.susac


Odbacite predrasude na internetu se može zaraditi, uz ovaj fantastični affiliate program bićete u mogućnosti da steknete pravo internet marketing znanje i samom primjenom naučenog konkretno zaradite a poslije odrađenih početnih koraka pri registraciji moći će te dobiti bonus od 20 do 100 dolara koji Vam se isplaćuju svaki mjesec po 3%!!! Registracija je apsolutno


BESPLATNA


U ovom sustavu apsolutno nije ništa obavezno budite znatiželjni i slobodno provjerite iznutra kakav je ovo posao...dobit će te iskrene i izravne odgovore, ako se možete pronaći u ovom poslu priglite ga, a ako ne, bez i najmanje novčanice uložene osim slobodnog vremena...odustanite!


REGISTRACIJA


Niže na blogu imate video uradak Početni koraci koji će vas pokazati kako obaviti registraciju te upoznati s poslom!

Big image
Pocetni koraci u SFI
Uputstvo za registraciju preko mobilnog telefona / tableta
Dnevni zadaci u SFI
Jedan radni dan u SFI kompaniji
SFI KANCELARIJA 2016
VP VERSA Poeni