Wereldwijde actiedag

voor de vrijheid van de Cuban Five

Wereldwijde actiedag voor de vrijheid van de Cuban Five

Saturday, June 1st 2013 at 2pm

27 Regentlaan

City of Brussels, Brussels

Op zaterdag 1 juni organiseert het Internationale Free the Five Comité een protestactie voor het Witte Huis te Washington DC in aanwezigheid van honderden activisten uit de V.S en wereldwijd, maar ook van personaliteiten zoals o.a. Angela Davis en Ramsey Clark. Om de actie nog meer gewicht te geven, heeft het Internationaal Comité opgeroepen om wereldwijd gelijktijdig acties aan de V.S. Ambassades de organiseren. Een signaal dat er vanuit alle windstreken politieke druk wordt uitgevoerd op de Obama administratie.

Daarom organiseren we op zaterdag 1 juni van 14u tot 15u een protestactie tegenover de VS-ambassade te Brussel (Regentlaan 27, tussen de Wetstraat en de Belliardstraat - Metro Kunst-Wet).
We manifesteren voor de onmiddellijke invrijheidsstelling van Gerardo Hernández, Ramón Labañino, Antonio Guerrero, Fernando González en René González. In afwachting daarvan hebben ze recht op het wettelijk voorzien familiebezoek.

Met aansluitend: conferentie over de Cuban Five met sprekers uit Cuba en Bolivia, 15u30 in de Cubaanse Ambassade. Drankje en hapje is voorzien.