1Bureau

de bedrijfsanalyse

Wat voor bedrijf is 1Bureau?

1Bureau is een reclamebureau voor alles op het grafische gebied van vormgeving, drukwerk, fotografie en belettering. Ons streven is om een trouwe en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.


1Bureau heeft zichzelf dusdanig ingericht dat ze in kunnen spelen op iedere vraag op het gebied van reclame en marketing. Voor zowel kleine opdrachten en grote opdrachten heeft 1Bureau alle kennis om het zo goed mogelijk te laten worden.

Hoe groot is 1Bureau?

1Bureau telt tussen de 6 en de 10 medewerkers. Het kantoor van 1Bureau zit vast aan het kantoor van de cooperatie van SmartNetwork, hierdoor hebben zij toegang tot de expertise van de medewerkers van SmartNetwork en dit zorgt voor een fijne samenwerking.


1Bureau heeft twee vestigingen, een in Alkmaar en een in Amsterdam. Het zijn beide kleine vestigingen omdat er tussen de 6 en de 10 medewerkers werken.

Doelgroep

1Bureau heeft een brede doelgroep. Ze hebben natuurlijk hun specialisaties (web), maar doen ook drukwerk. De doelgroep van 1Bureau zijn bedrijven die een nieuwe website willen, reclame folders of een hele reclame campagne willen opzetten. 1Bureau is dus een reclame bureau.

Wat is er uniek aan 1Bureau?

Het streven van 1Bureau is het goed omgaan met klanten, zo zijn ze altijd bereikbaar voor klanten. 1Bureau gaat naar eigenzeggen flexibel om met vragen en wensen van klanten en kunnen goed omgaan met spoedopdrachten en tijdsdruk.