مزایای ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات ماده ای است که قبلا از آن استفاده نکرده اید. ایزوپروپیل میریستات یک روغن مصنوعی دو جزئی است. اولین ماده، ایزوپروپیل الکل است، یک عامل ضد باکتری که در ضدعفونی کننده های دست، دستمال مرطوب نوزاد و ضدعفونی کننده ها استفاده می شود. دومین جزء، اسید میریستیک است، یک اسید چرب طبیعی که در چربی های حیوانی مانند روغن نارگیل، جوز هندی و کره یافت می شود، که ترکیب شده و نرم کننده خاصی را تشکیل می دهد. قبل از اینکه بخواهید خرید ایزوپروپیل میریستات را انجام دهید بهتر است کمی مطالعه کنید و در موردش بیشتر بدانید.

نرم کننده ها مواد غلیظ و کمی مرجع هستند که به حفظ سد طبیعی پوست کمک می کنند و رطوبت مورد نظر را برای پوست فراهم می کنند. سد طبیعی پوست سبوم، اولین لایه پوست و یک روغن محافظ است. نقض سد طبیعی پوست با بیماری های پوستی مانند اگزما همراه است، بنابراین حفظ سلامت سد پوستی برای پاکسازی پوست سالم ضروری است.

ایزوپروپیل میریستات دارای مزیت اضافی افزایش نفوذپذیری پوست است. این بدان معنی است که مواد اصلی مراقبت از پوست شما به عمق پوست نفوذ کرده و ظاهر پوست را بهبود می بخشد.

Big picture

مزایای ایزوپروپیل میریستات چیست؟

حفظ رطوبت

ایزوپروپیل میریستات نرم کننده به حفظ سد طبیعی پوست کمک می کند. محصولات حاوی ایزوپروپیل میریستات به ایجاد یک پوشش محافظ روی سطح پوست کمک می کنند. این از از دست دادن رطوبت جلوگیری می کند و قرار گرفتن پوست در معرض آلرژن ها و باکتری ها را محدود می کند.

جذب

ایزوپروپیل میریستات جذب سایر محصولات را در پوست بهبود می بخشد. اغلب در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود تا به پوست اجازه دهد دارو را به طور موثر دریافت کند. این یک فرصت عالی برای استفاده حداکثری از ترکیبات مراقبت از پوست است. با این حال، می تواند باعث تحریک پوست حساس یا انسداد پوست با احتقان شدید شود.

ساختار

ایزوپروپیل میریستات به بهبود ساختار محصول کمک می کند. این به ضخیم شدن محصول کمک می کند که باعث افزایش حساسیت پوست در حین استفاده می شود. این ترکیب از چرب شدن و سنگینی بیش از حد روغن یا مواد مبتنی بر روغن جلوگیری می کند، اما امولسیون یکنواختی ایجاد می کند.

ایزوپروپیل میریستات ایمن است؟

طبق مطالعه کمیسیون ویژه ای که بر لوازم آرایشی نظارت دارد، برای مصارف خاصی بی خطر است. با این حال، ایزوپروپیل میریستات می تواند برخی از مشکلات آلرژیک ایجاد کند. مطالعه موردی منتشر شده در مجله نشان داد که درماتیت تماسی ممکن است با استفاده از محصولات ایزوپروپیل میریستات باعث تحریک پوست حساس شود. آنها دریافتند که حدود 2 درصد از برخی افراد به این ماده حساس هستند.

مشکل دیگر ایزوپروپیل میریستات این است که کدوژنیک در نظر گرفته می شود، به این معنی که منافذ را مسدود می کند. این امر ظاهر منافذ را افزایش می دهد و به تشکیل لکه کمک می کند. بنابراین، اگر روی پوست خود احتقان دارید، بهتر است از محصولاتی با محتوای بالای ایزوپروپیل میریستات خودداری کنید. طیف گسترده ای از غلظت ها برای محصولات با محدوده 0.001-20٪ استفاده می شود. محصولاتی مانند پایه ها و مرطوب کننده های سنگین اغلب دارای غلظت بالایی هستند. سایر محصولات تمایل به مصرف انرژی کمتری دارند.

استفاده های دیگر:

ایزوپروپیل میریستات گاهی اوقات به عنوان یک ادویه مصنوعی در غذا استفاده می شود. در معالجه برخی شپش ها استفاده می شود زیرا شپش را موم می کند و از آب و غذای آنها جلوگیری می کند.


لینک کوتاه:

http://gg.gg/11k6z6

https://is.gd/llmemg