Westward Group Advisors

Tax and Estate Planning

Westward Group Advisors: Buffett Lahestymistapa Verojen

Tocqueville Asset Management perustaja Francois Sicart varoittaa, että piilossaverottaja on turhaa lykätä verot on kannattavaa

Et voi paeta veroja, mutta saavat etua viivyttämällä oikeudellisesti niiden maksamista.

Tämä on malli, että legendaarinen sijoittaja Warren Buffet esimerkki, ja se on yksi useita laajoja oppitunteja miten sijoittajat kannattavasti ajatella veroja että Tocqueville Asset Management perustaja Francois Sicart tarjoaa kirjeessään osakkeenomistajille.

Sicart paistaa Buffettin verotuskäytännöt — sitäkin huomionarvoista suorapuheinen miljardööri usein Advocacy veroja kaupungin varakas — mutta ei ennen kehottaa sijoittajat hylkäämään haitallista taipumus välttää verotusta.

Veronkierron vaisto on hyvin hiottu wars, hyökkäykset ja takavarikot historia, joka on pitkään pakattu ihmisten piiloutua niiden rikkaus "mieluiten jossakin toisessa jäsenvaltiossa," Sicart kirjoittaa.

Eurooppalaiset erityisesti kun ei piilottaa omaisuutensa ahne natseja tai Neuvostoliiton miehityksen pelossa ollut huolissaan vero tarttumalla depredations hyvinvointivaltion.

Tällaiset pelot tuotti kukoistava maailmanlaajuinen veroparatiiseja, jotka olivat täysin laillinen tai ainakin siedetty.

Sicart's kirjallisesti veroja pyritään neuvoo uusien varakkaiden joka voi ajatella veronkierron vastarinta verotukseen tänään on turhaa.

Viisas rahaston yhtiön perustaja — joka on hallinnassa rahaa vuodesta 1969 — ensimmäinen arvostaa vero maisema muuttuviin dynamics vuonna 1981, kun IBM käyttöön henkilökohtainen tietokone.

"Se tapahtui minulle, että kertoimet oli siirtynyt pankkisalaisuuden oli tuomittu," Sicart kirjoittaa PC: n suuria tietokantoja, joka antaisi pian tapa tänään Internetin aikakaudella massiivinen tietojenkäsittely.

Toinen keskeinen käännekohta oli 1989, kun järjestön taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD jäsenvaltioiden alkoi virallisesti jakaa rahoitusta koskevia tietoa keinona rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnasta-yhteistyö, joka lopulta johti "monenvälisten ja kahdenvälisten verosopimusten joka käytännössä poistaa pankkisalaisuus useimmissa maissa", hän kirjoittaa.

Näin ollen hotelliin menneisyydestä, jossa piilossa vaurautta ei joko ole rikos tai siedetty teko, joka oli joka tapauksessa vaikea löytää nykyisen teknologian keinoin varakkaat sijoittajat tänään on tultava siihen, että piilossa verottaja on nyt mahdotonta.

"Maailmassa, jossa verottaja on paitsi yhä kehittyneempiä, mutta myös enemmän tietoa ja kollegat maailmanlaajuisesti tavoitteena nolla tai vähäinen on alkanut fantasia, että lopulta kalliiksi," Sicart kirjoittaa.

Se ei ole vain seurausta verosopimukset, joka edellyttää kykyä vastata vero viranomaisten pyyntöihin, mutta lisää merkittävästi, koska esimerkiksi vaihtaa tietoa, ovat nyt automaattisia.

Tocqueville Asset Management perustaja käy ilmi kotitalouksien — erityisesti mahdollisesti verotetaan monen lainkäyttöalueen — kannattaisi keskittyä valitsemalla missä verotettava sijaan kuvitella, he voivat saavuttaa taloudellisia yksityisyyttä.

Tätä varten hän neuvoo valita "oikeudellisesti ja poliittisesti vahva maat", jotka voivat suojella veronmaksajien "vastaan mahdollisia ahneus muissa" vastoin kotitalouksien pitäisi välttää "maissa, joissa jyrkkää poliittista muutosta on mahdollista."

Sicart sanoo, tapaoikeutta soveltavista maista, (kuten Iso-Britannia ja USA), jonka lait ovat peräisin viime tuomioistuimen päätökset ovat yleensä suojelevan paremmin kuin lakisääteinen maissa (kuten Ranskassa) jossa lainsäädäntöelinten kirjoittavat lait, mutta ehkä myöhemmin takautuvasti muuttaa niitä.

Kansalliset verotusjärjestelmät vaihtelevat eri tavalla. Yhdysvaltojen verot esimerkiksi kansalaisten ja vihreän kortin haltijoita maailmanlaajuisesta tulostaan; Britannian veroja vain ne kotipaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa; Belgia veroja vain asukkaille mutta toimeksiantojen varat ulkomailla raportointi.

Jopa ne sijoittajille ei shopping veroaluetta kansainvälisesti Sicart kannattaa suoraviivainen lähestymistapa maksaa veroja. Aiemmin urallaan hän keksiä oman suunnitelman veron, hän kuuli veroneuvojaa varoitti:

"Älä koskaan aliarvioi vastapuolen ja erityisesti verottaja. Ne ovat älykkäitä, hyvin koulutettu ja käytössään valtavasti varoja... Järjestelmä on liian söpö. Älykäs agentti, joka tykkää haaste hoitaa tämä härkä olisi punainen lippu heilutti sen edessä. Pitää asiat yksinkertaisina."

Näin ollen sijoittajat pitäisi varoa kaksi voimakas ansat: vero porsaanreikiä, mille viranomaisille lopulta lähellä kun ne tulevat liian kalliiksi; ja verohelpotuksia, yleensä toteuttaa viranomaisten pyrkii pääoman kun todelliset puuttuu.

Kummassakin tapauksessa pitkän aikavälin kannattavuusnäkymien viitoittamana uhrataan välitön vero hyödyn asettavat investointeja väärästä vero.

Sijoittajat tehdä paljon parempi oppia Warren Buffett tekoja ellei hänen sanansa. Berkshire puheenjohtaja on ääneen puolustanut korkeampia veroja rikas, vaikka myös myöntää ryhtymistä mihinkään oikeustoimiin vähentää hänen holding-yhtiö verokanta.

Viitaten viime Financial Times analyysi osoittaa, että Berkshire efektiivinen veroaste on vain vähän alle totesi yhtiöveron, Sicart kertoo Buffettin menetelmä ei vaan kiertää veroja laillisesti lykättäisiin.

"Esimerkiksi hän vältti myynti osastoja tai tytäryhtiöitä, vaan vaihdamme ne muiden omaisuuserien tai yritykset. Veroja niin swap tulee asianmukaisesti kun vaihto hankittujen omaisuuserien lopulta myydään. Buffettin tapauksessa tämä voi olla hyvin pitkälle tulevaisuuteen, koska hänen investointeja credo, "paras aika myydä varastossa on ei koskaan," "Sicart kirjoittaa.

Näin taloudellinen hyöty Buffettin maksaa vain 4,9 miljardia dollaria pois 7,9 miljardia dollaria veroja kaupungissa 2014 "määriä mitä Buffett on kuvattu"korotonta lainaa"hallituksen" kirjoittaa Sicart.

Buffett on vastaavasti Berkshire myydä osakkeita, eikä maksaa osinkoja, voidakseen maksaa pienempi korko myyntivoitot kuin suurempi tavallinen tuloveroa, että osingot luo.

Sicart hyödyntää Buffettin esimerkki huomauttaa, että vero-aware strategioita järkeä vasta perusoikeuksien Sijoitusstrategiat ovat päättäneet ensin — kaukana "vainoharhaisuus", joka johtaa monet varakkaat kotitaloudet keskittyä veronkiertoa.