La nau espacial recol·lectora

El mètode escollit per netejar les deixalles espacials

Què és el que passa?

L'espai (al voltant de la Terra) s'està convertint en un autèntic abocador d'escombraries i residus i estima que cada any la contaminació espacial augmenta en un 5%. La qual cosa comença a ser preocupant. Ja no només contaminem els carrers, els rius i l'atmosfera, sinó que a més l'espai exterior.
Big image

Explicació del mètode

Un vehicle espacial recol·ector reculliría totes les deixalles espacials repartides per la òrbita terrestre. Podría recol·lectar fins a una quantitat de 20 trossos de ferralla què deprés portaría a la base de la NASA o a la base FKA.
Collector Door Open Animation

Promotors d'aquest mètode

El únic promotor d'aquest mètode de nateja és el Sr. Vaughan Ling. La nau es diu Space Debris Collector. El concepte encara està en fase BETA.

Els avantatges i els inconvenients

Quines aventatges té el projecte?
  1. Es calcula que podria portar objectes de fins a 20 cm que serien transportats a la base pertinent del vehícle espacial.
  2. Pot ser controlada personalment per un pilot o pot ser controlada per el pilot automàtic gràcies al pilot automàtic.

I quins inconvenients hi han?

  1. El projecte de la nau recol·lectora es molt car i també és bastant sofisticat.

Quin sería el seu preu aproximadament?

Entre la construcció, el llançament, la moniterització i el manteniment, el cost final axprixadament d'aquest projecta rondaría els 621.5 milions de dolars ($) / 569.05 milions d'euros (€) / 4280.15 lliures esterlines (£)