40% reducere

incearca consilierea on-line

De ce consiliere on-line?

In prezent tehnologia este in plina expansiune si inovatiile in multe industrii contribuie la dezvoltare. Unul dintre principalele scopuri ale inovatiilor tehnologice este cresterea confortului.

Un exemplu de crestere a confortului este si psihoterpia on-line. Terapia on-line oferă potențialilor clienți posibilitatea de a obține servicii profesionale de sănătate mintală prin intermediul internetului.

Terapia on-line este, de asemenea, cunoscuta sub numele de e-terapie, e-consiliere sau consiliere on-line. Aceasta este folosita fie ca un instrument ajutator pentru psihoterapia clasica, fie ca un inlocuitor pentru sedintele desfasurate la cabinet. Pentru cei care nu se pot deplasa la cabinet, consilierea on-line poate oferi un canal pentru consultarea unui profesionist, care nu ar fi fost o opțiune altfel. Deasemenea consilierea on-line ii ajuta pe cei care nu sunt dispusi sa vina la cabinet din teama de a-si expune sentimentele sau au un buget redus.

Confortul este motivul pe care oamenii il invoca cel mai des atunci cand apeleaza la consilierea on-line. Utilizarea tehnologiei permite atat terapeutului cat si clientului sa economiseasca timp.

Econimisirea banilor este un alt beneficiu al consilierii on-line.
Big image

promotie valabila in aprilie si mai

www.atelieruldepsihologie.ro

Contact

Pentru programari si modalitati de plata nu ezitati sa ne contactati!