Se'n vingueu a la Vall

Aquesta vegada visitarem Carrícola

Big image

Carrícola, la xispa de la Vall

A les faldes orientals del Benicadell i a pocs kilòmetres d'Atzeneta es troba Carrícola, un menut poble d’uns 87 habitants que ha sabut sobreviure sense necessitat de destruir el que ens envolta.

A l'any 2010 quedà finalista com a Capital de la Biodiversitat a la categoria de menys de 1.000 habitants.Una de les més originals iniciatives, ès l'exposició Biodivers, que ens acompanyarà a la nostra excursió. Consisteix a una exposició a l'aire lliure de 70 obres escultòriques i pictòriques de 50 artistes, i que es troben disperses pel poble al barranc del Castell i als camins de l'aigua.

Big image

La nostra idea

Som un parell de pares (Alejandro, Paula, Lluis i Adriana) del C.P. García Lorca encabotats en que conegueu la nostra vall. L'any passat van tindre molta aigua i molta calor al paratge natural de la Cova Negra.

Enguany esteu convidats a Carrícola. L'objectiu ja sabeu que es passar un dia al aire lliure lluny de la ciutat, en companyia dels nostres fills, aprofitant el bon oratge i gaudint d'aquest entorn.
Pujarem per una senda plena d'obres d'art molt curioses fins al castell de Carrícola (s. XIII) restaurat entre el 2008-2011 i d'on tindrem unes bones vistes.

Abandonarem el castell cap a la font del Melero on podrem descansar i refrescar-nos. Tornarem de nou a Carrícola on podriem visitarla i dinar per a finalment per la vesprada fer una molt interessant ruta circular d'uns 40 minuts que ens mostrarà part del legat hidràulic musulmà, restaurat recentment.

Durant la setmana vos enviarem noves dades però necessitariem que anareu confirmantnos la vostra assistència. Si voleu més informació pugueu enviarnos un correu a batallersastre@gmail.com .

2ª Excursió a la Vall d'Albaida

Saturday, June 15th 2013 at 9am

Carrícola, España

Carrícola, Valencian Community