Lotomark

Gledaj, podeli, zaradi!

Lotomark je portal koji se bavi marketingom na inovativan nacin.

Nagradivanje posetilaca koji ucestvuju na sajtu u vidu gledanja video snimaka, preporucivanja sajta, kao i posecivanjem sajta oglašivaca.
Koliko sati dnevno provodite za racunarom trošeci svoje slobodno vreme i tražeci nacin da se zabavite? Više ne morate da trošite vaše vreme uzalud. Zabavite se i u isto vreme osvojite vredne nagrade.
Registrujte se i osvojite sjajne nagrade!
Naš portal vam omogucava da bez ulaganja novca i uz malo truda osvojite vredne nagrade na Lotomark online lutriji. Zabavite se i usput postanite vlasnik vrednih nagrada.
Pogledajte i registrujte se preko linka :
http://lotomark.com/?mref=draganr55
Lotomark promo HD

Lotomark video

Pogledajte kratko video uputstvo o koriscenju Lotomarka.

KAKO DO NAGRADE?

Šta je potrebno da uradite kako bi osvojili nagradu? Za početak da se registrujete. Samo registrovani korisnici stiču pravo da učestvuju u izvlačenju. Nakon registracije korisnik ima mogućnost da kroz razne aktivnosti stekne poene potrebne za kupovinu tiketa i samim tim učestvuje u izvlačenju.

Izvlačenje se odvija na svaka dva meseca, uz pomoć softvera koji nasumično bira dobitnike. Što više tiketa kupite imate veće šanse da osvojite nagradu.

Korisnici koji učestvuju na sajtu dobijaju poene za različite vrste aktivnosti.

Lotomark misli na svoje korisnike, zato su obezbeđene garantovane novčane i poen nagrade za korisnike koji se nalaze na TOP 10 listi. Više o tome pročitajte klikom na dugme za informacije koje se nalazi ispod top 10 liste na desnoj strani sajta.

Izvlačenje nagrada je na svaka dva meseca. Nagrađeni se biraju nasumično. Korisnici koji imaju veći broj kupljenih tiketa imaju veću šansu za osvajanje nagrade, ali nije nužno da ukoliko poseduju veoma veliki broj tiketa da osvoje nagradu. Sistem nasumično izvlači dobitnike, pa tako postoji mogućnost da korisnik koji je kupio više tiketa bude izvučen za više nagrada.