Mariniersmuseum zoekt speurneuzen

Kom deze zomervakantie ( 19 juli tot 31 augustus) naar het Mariniersmuseum voor de doe-tentoonstelling “Ben jij ook een speurneus?”.

Tijdens jouw ontdekkingsreis in de tentoonstelling leer je sporen herkennen en wat ze betekenen. Je gaat op onderzoek door het zand, het bos, dwars door een heuse mariniers tent naar een mysterieuze keuken. Gebruik je ogen, je neus en je oren en blijf op je hoede, want anders raak je het spoor kwijt.


Met je speurtocht help je de mariniers en de politie een ontsnapte gevangene op te sporen. Maar er is haast bij geboden want als de man er eenmaal vandoor is, wordt het moeilijk hem te vinden. De ontsnapte gevangene weet niet dat de speurneuzen van het Korps Mariniers hem op de hielen zitten. Hij laat dan ook veel sporen na.


Lukt het jou de gevangene op te sporen? Dan verdien je het enige echte Mariniersmuseum Combat Trackers embleem met een officieel certificaat. Het gratis doe boekje bij de tentoonstelling neem je natuurlijk mee naar huis.


Kom je naar het museum met je Jeugd Vakantie Paspoort? Dan is je bezoek gratis en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Maar kom vooral langs, want je krijgt met je paspoort niet alleen het embleem en het certificaat maar natuurlijk ook die zo fel begeerde stempel voor in je paspoort.


De Buiten Schoolse Opvang is deze periode meer dan welkom in het museum. Zij bezoeken het museum gratis. Voor aanmelding en meer informatie bel je met 010-4129600.

Mariniersmuseum Rotterdam

Adres: Wijnhaven 7-13, 3011 WH Rotterdam.

Telefoonnummer 010-4129600.

Wij zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag gaan wij om 11:00 open.

Maandag zijn wij gesloten.

Bezoek ons op internet

www.mariniersmuseumrotterdam.nl

Volg ons op facebook

www.facebook.com/Mariniersmuseum