Grote verandering

FreeBuild reset, spawnwereld wordt adminwereld en meer...

FreeBuild reset

Helaas, FreeBuild is gereset omdat er buiten het zicht van de spawn, enkele 100 blocks verderop, plots waren verhoogd, en niet zo'n beetje ook. Jammer, maar FreeBuild wordt nu de echte spawn met de portalen. Nu ook met een itemroom zodat er gehandeld kan worden? Je eigen posionshop? Geen probleem! Ook boeken kunnen natuurlijk! Leef je uit!

Wat is er nog meer gebeurt?

Spawnwereld wordt adminwereld!

Nu FreeBuild de spawnwereld is geworden, en we het zonde vonden om hem weg te gooien, hebben we besloten dat het een adminwereld wordt? Een wattes? Een wereld waar je alleen kan kijken en lopen, en niet bouwen en slopen. De spawntoren wordt dan een ''museum''. Meer informatie op de server.

Forum wordt echt weinig bezocht!

En het forum. Ja. Het forum is deze maand 3 keer bezocht. 3 keer maar! We betalen per maand 10 euro voor hosting van het forum!


''Wat kan ik dan doen op het forum??''


Op het forum kun je bijvoorbeeld je bouwwerk showen, even off-topic gaan en meer! Ook lees je hier de laatste nieuwtjes en updates! Adres is www.fcserver.nl

Over ons

FreeCraft is een leuke Nederlandse minecraft server met FreeBuild, PVP, survival, Factions en meer! Join nu op 84.106.106.66 Geen Hamachi!


FreeCraft is een onderdeel van FreeTeam.