vertrek schiphol

vertrek schiphol

Redenen voor Lang parkeren op Schiphol


parkeren schiphol is de beste parkeerplaats package voor reizigers weg te blijven voor drie dagen of langer op Schiphol park durante reizen. Als u op zoek bent naar een beste en veiligste plek voor het parkeren voor een lange tijd, zou de Schiphol park de beste plek voor jou.

Manieren om de storage in te voeren

Redenen voor Lang parkeren op Schiphol

Uw automobile kan geparkeerd worden bij het veiligstellen van Schiphol parkeren pand vanaf slechts 50 pound voor 3 dagen. De belangrijkste reden waarom de meeste van chicken kiezen voor een Schiphol parkeerplaats is dat het biedt alle auto's geparkeerd in de parkeergarage pand worden gegeven also belangrijk zijn en bewaakt 24 uur en 7 dagen each week regelmatig. Voor slechts een enkele dag, het parkeertarief is 6.60 Euro. Laten we nu zien hoe dit werkt.

U kunt uw credit-card.

U kunt uw 6-cijferige toegangscode te gebruiken.

Kentekenherkenning

Hoe te reserveren annuleren?

Bescherm uw auto tegen schade met behulp van Schiphol parkeren terrein als je af te stappen voor een lange reis voor 3 of meer dagen.

Om de parkeerzone voer gewoon trek een kaartje via de hoofdingang. Zelfs afwijken van de parkeerzone, kunt u betalen de parkeergarage met behulp van uw bankpas of credit-card. Als u betaalt de parkeergarage met de credit-card moet u de PIN-code in te voeren bij de betaalautomaat.

U kunt p reserveringen gemaakt op Schiphol parkeren terrein annuleren met mijn reservering veranderingen voor gratis binnen 24 uur voor vertrek anders betaalt u € 5 als administratieve kosten.