EL NOTICIARI 6.0

Les Nostres Notícies - 4 -

La Quaresma

El dia 13 de febrer, o dimecres de cendra va començar la quaresma, una celebració cristiana que dóna lloc als 40 dies que Jesucrist va estar al desert caminant a dures penes sense menjar ni beure. També significa el final de la disbauxa i la gresca d'aquests dies de carnaval.


Marc i Pau

LA DISFRESSA

Hem viscut el carnaval molt intensament. Ens havia tocat el tema dels contes dels germans Grimm. En concret, el ruc dels músics de Bremen

El dia 4 de febrer vam començar a preparar el barret.

1. Vam fer tires amb la cartolina negra, les vam fer a mida pel cap de cadascú i quan teníem la mida l’enganxàvem amb celo.


2. Vam fer un cercle, el vam retallar i el vam enganxar per donar consistència al barret


3. Les orelles: les vam fer amb cartolina gris i paper blanc, vam retallar la cartolina en forma d’ orella i el paper també, i el vam enganxar amb grapes al barret.


4. La Crin la vam fer amb paper de seda de color gris tallant-lo en tires fines.


5. La disfressa la vam fer amb una bossa de la brossa gris i vam fer tres forats, i amb un permanent de color negre vam fer notes musicals.

Va quedar fantàstic!!


Maria i Christian


EXPOSICIÓ DE CIRCUITS ELÈCTRICS

El Divendres 15 de Febrer ha tingut lloc una exposició de circuits elèctrics, a la classe de 6è A, nosaltres hem fet en grups, uns quants circuits elèctrics i els hem adaptat a diferents maquetes (d’habitacions, tallers de cotxes...) els hem fet amb pintura, peces de roba, joguines i caixes de cartró.

Estefania i Jose Mari