Relatiile dintre oamenii constienti

Cum poti avea o relatie de cuplu implinitoare ?

Big image

Va invit sa descoperiti care sunt principiile unei relatii de cuplu in care ragasiti fericirea, erotismul si echilibrul

Vom vorbi despre esenta noastra ca masculin si feminin, acele calitati de baza ale fiintei noastre fara care nu putem fi atragatori pentru sexul opus. Vom dezbate felul in care o femeie sau un barbat poate sa manifeste aceste calitati si in ce conditii le poate pierde. Vom vedea ce trebuie sa facem ca sa ramanem in contact permanent cu esenta noastra si sa fim un magnet pentru sexul opus.

Veti primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:

Cum putem trata eficient tensiunile din relatiile de cuplu astfel ca ele sa nu se mai manifeste ?

Ce atitudine trebuie sa adoptam ca partenerul sau partenera sa nu mai reactioneze la actiunile sau cuvintele noastre ?

Care e conditia esentiala a unei relatii ca ea sa devina fericita si echilibrata ?


Ca sa puteti intra intr-o relatie noua sanatoasa mai intai e ideal sa va intelegeti si sa va transformati blocajele pe care le-ati primit in copilarie si adolescenta si le-ati manifestat in relatiile precedente. O parte din sufletul vostru, din energia noastra vitala a ramas captiva in acele traume din trecut. Acest lucru se manifesta ca un atasament, o suparare, vinovatie sau sub o alta forma care creaza disconfort. Cu calatoria interioara in care va voi ghida, veti face o recuperare de suflet si veti elibera energiile blocate in traumele din trecutul vostru. Se poate lucra cu orice relatie care are aspecte blocate, cum ar fii: mama, tata, copil, prieten(a), sef, etc.Gazda voastra Zsombor Keresztes- Soimul este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si taberelor indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes- Soimul:
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale :
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Cand ?
Vineri 28 octombrie ora 18.00-21.00

Unde ?

Cluj, str. Traian Mosoiu nr 16 ap 2 ( pe strada cu Opera Plaza)

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.

Contributia voastra este pe baza de donatie. Suma sugerata fiind de 40 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 30 Lei.


Sambata 29 octombrie de la ora 10 voi susutine in aceeasi locatie contelatii Life Integration Process. Detalii: https://www.smore.com/egrxd-imbratisarea-vietii


Te imbratisez cu drag !

Zsombor