Magazin de scule

Magazin de scule, scule yato, magazinul cu scule

Magazin de scule

Scule Yato

Avântul deosebit cunoscut de domeniul constructiilor in România, precum si cererea din partea beneficiarilor de lucrari de calitate din ce in ce mai buna stimuleaza companiile de constructii sa utilizeze echipamente si utilaje din ce in ce mai performante.

Prese hidraulice de podea cu pompa hidraulica manuala. Piston cu extensie filetant? de 75 mm pentru adaptarea rapida la spatii restranse determinate de dimensiunile variabile ale pieselor de lucru. Constructie robusta din otel. Cu piston hidraulic auto-retractant si structura cadru solida, cu orificii pentru reglarea suportului de presare. Livrarea include suportul de presare / suspensia V / manometru. Este prevazuta cu raft perforat pentru pastrarea bolturilor. Modelul WPSK 30 HM este cu 2 pompe manuale (apropiere rapida, presare puternica).

Dulap Cu Scule :Furtun flexibil cu spirala metalica pentru sporirea rezisten?ei la rupere, rasucire ?i fisuri. Mu?tiuc hidraulic inclusa. Lungime 450mm. Presiune de lucru 310 bar. Presiune maxima (de fisurare) 689 bar.

Dulap Cu Scule

Scule de mana profesionale: chei tubulare de impact, chei tubulare de mana, prelungitoare, adaptoare, seturi de chei tubulare, clesti, scule de taiat tevi, foarfeci, surubelnite, chei fixe, chei combinate, chei de soc, chei reglabile, chei filtru ulei, chei cu maner T, ciocane, punctatoare si dalti, scule de mana de masurat, bancuri de lucru, dulapuri mobile, menghine, tarozi, filere, etc.

Protec?ie plastic pentru furci dispozitiv comprimat arcuri, 1 perecheProtec?ie plastic pentru furci dispozitiv comprimat arcuri

Magazinul Cu Scule : DARI Mistral 150/490-3M, compresor cu ungere , actionat prin curele, cu 2 cilindri si o treapta, cu electromotor monofazat. Varianta monofazata este dotata cu protectie termica la suprasarcina, resetabila manual cat si cablu de alimentare cu stecher si impamantare. DOMENII DE UTILIZARE: mici ateliere mecanice, ateliere tamplarie, ateliere confectii, mici service-uri auto pentru actionare scule pneumatice (chei cu clichet, chei de impact, slefuitoare mici, umflat anvelope auto, pistol de vopsit), etc.

Scule Yato Masina pentru montat si demontat anvelope de autovehicule comerciale 100% made in Italy – clasa premium! Presiunea hidraulica a dispozitivului de prindere a jantei este reglabila pentru a evita orice deteriorare a jantei. Dimensiunile de operare ale dispozitivului de prindere a jantei si cursa de lucru a bratului permit utilizarea pentru o serie intreaga de roti, inclusiv tipul super-single. Prevazuta cu unealta pentru montat/demontat cauciucuri cu si fara camera.

Scule Yato Scule de mana profesionale: chei tubulare de impact, chei tubulare de mana, prelungitoare, adaptoare, seturi de chei tubulare, clesti, scule de taiat tevi, foarfeci, surubelnite, chei fixe, chei combinate, chei de soc, chei reglabile, chei filtru ulei, chei cu maner T, ciocane, punctatoare si dalti, scule de mana de masurat, bancuri de lucru, dulapuri mobile, menghine, tarozi, filere, etc.

More results:
Dulap Cu Scule Scule Yato Yato