The Cindy Shearin Group

Big image

Paris Real Estate: Tips til køb In The City Of Light

The Cindy Shearin Group – Det var en grå lørdag formiddag i december, hvor vi fik banke på døren, vi havde frygtet. Det var postbud leverer et anbefalet brev fra vores udlejer.

Det meddelte os, at han ønskede at genvinde vores lejlighed til familie brug, og vi havde seks måneder til at forlade. Selvom nyheden var ikke helt uventet, vi var bedøvet.

Vores lejlighed. Den første og eneste sted, vi havde boet i Paris. Da vi ankom fra New York for 12 år siden, kunne vi næsten ikke tro vores held på landing dette sted. Tilbage i New York, havde vi betalt en skygge under 2000 dollars om måneden for en 600-kvadratmeter, et-værelses lejlighed og talte os heldig.

Her for blot et par hundrede dollars mere, vi havde en 1.200-kvadratmeter, to-værelses i centrum af Paris. En smuk, smedejern balkon viklet rundt i lejligheden og næsten hvert værelse havde gulv-til-loft-vinduer, trægulve og marmor pejse med forgyldte indrammet spejle. Fra mit stue vindue, kunne jeg stirre på den berømte Bateaux Mouches passerer på Seinen og overveje skifer tårne​​af Conciergeriet, hvor Marie Antoinette blev fængslet. Louvre var en fem minutters gang væk.

Men dens skønhed var ikke den eneste grund til vi elskede lejligheden. Vi elskede det, fordi det var vores hjem. Det var på dette sted, som vi fejrede ved at blive forlovet ... besluttet at holde op arbejdspladser og tage nye ... gik vores nyfødte børn til at sove i løbet af knirkende gulvbrædder ... Hosted utallige fester og middage. Og nu har vi måttet forlade.

Først kunne vi næppe tale om vores muligheder, så sønderknust var vi. Men for mig, var der kun én reel mulighed: at købe. At købe et sted i Paris ville både cementere vores forhold til byen og være en bevidst bekræftelse af vores liv som expats. Plus, jeg kunne ikke bære at tænke på at blive forelsket i et andet sted, kun for at blive smidt ud igen.

Et godt tidspunkt at købe i Paris

Da det viste sig, vores udlejer timing var ikke dårligt. Nu er en temmelig god tid til at købe. Takket være en svag økonomi og flyvningen af ​​de velhavende til skattefri venligere lande boligpriserne i de fleste dele af Paris var (og er fortsat) på vej ned for første gang i over et årti.

Ifølge en nylig Bloomberg News rapport, Paris faldt med 2% i sidste kvartal af 2012 og salget er faldet med 20%. Hvad mere er, er tilbøjelige til at falde yderligere i løbet af det næste år priser.

Vi så masser af beviser af ændringen i real-estate atmosfære under vores fire måneders søgen efter en lejlighed. Selvom vi var blevet advaret af venner, parisiske ejere ikke forhandle, var vi lykkeligt overrasket over at finde mange ejere er åbne for forhandling. Vi bemærkede også, at lejlighederne, lingered på markedet i mere end et par måneder ofte droppet deres priser, engang med så meget som 10%.

En anden velsignelse for os, timing-wise, var de rekordlave renter. Vi var i stand til at score en rente på vores 25-årigt lån 2,95% (jeg vil fortælle dig, hvordan senere), der er, som en bankmand ven udtrykte det, næsten som at få et rentefrit lån. Alt dette er en god nyhed, hvis du er en potentiel køber her.

Men, selvfølgelig, Paris er stadig dyrt. Ejendomspriserne i Paris vurderes af kvadrat-meter pris, som varierer efter kvarter eller arrondissement (distrikt). I de mest glamourøse kvarterer, ligesom Boulevard Saint-Germain i det 6. arrondissement, den gennemsnitlige pris svinger mellem en hoved-spinning $ 13,000 og 16,000 dollars per kvadratmeter. (Det er omkring 1208 dollar til 1487 dollar per kvadratfod.)

I mindre Swank dele af byen, såsom det 19. og 20. arrondissement eller i udkanten af ​​det 12. arrondissement, gennemsnitlige priser er mere rimelige, på $ 6500 til $ 8500 per kvadratmeter (eller ca $ 604 $ 790 per kvadratfod).

Hvis du er tålmodig, kan du sikkert finde lejligheder i næsten enhver kvarter for mindre end deres gennemsnitlige per kvadratmeter pris. Nogle ejere ønsker at sælge hurtigt og er villige til at forhandle. Eller bygningen kan have mindre end ideel funktioner, såsom ingen elevator, som normalt bringer prisen.

At finde ud af ca hvor meget en bestemt ejendom er værd i Paris, konsultere hjemmesiden MeilleursAgents.com.

På dette websted, kan du indtaste adressen på bygningen, giver lejlighed detaljer såsom størrelse, antal værelser, og så videre, og det vil beregne den anslåede værdi af lejligheden. I det mindste, kan det give dig en god idé om, hvorvidt prisforlangende er rimelige eller overinflated.

Det trick til at finde en lejlighed

Under vores fire-måneders søgning, vi besøgte mere end 40 lejligheder. Ligesom de fleste mennesker, vi startede vores søgen online via real-estate steder såsom Seloger.com og Immostreet.com, hvor du kan definere din søgning efter pris, kvadrat-meter størrelse og arrondissementer.

Vi tilbragte hver ekstra minut skure ejendom annoncer på denne måde, indtil en fransk ven, Julien, fortalte os, at vi skulle om det hele forkert. "Du er nødt til at komme foran de ejendomsmæglere i de kvarterer, du kan lide," sagde han. "De eneste liste på hjemmesider, hvis de ikke kan sælge det samme. Hvad du ønsker, er for agenterne til at ringe til dig, så snart ejendommen kommer på markedet. Ring dem igen og igen, så du er den første person, de tænker på. "

Han havde ret. Vi begyndte midler rettet i de kvarterer, vi kunne lide, at kalde dem op og slippe af, at minde dem om, hvilken type lejlighed, vi ønskede, og i vores budget. Inden for en uge eller to, opkaldene begyndte at komme. "Vi har fået et sted ..." eller "Lige på markedet i dag, tænkte jeg på dig, så snart jeg hørte ..." Til sidst fandt vi vores nye lejlighed netop denne måde. Det havde for nylig kommet på markedet; vi var en af ​​de første til at se det.

Hvis du laver din søgning fra udlandet, ikke ærgre sig. Det afgørende punkt er stadig den samme: Udvikle et forhold med din ejendomsmægler. Holde minde dem om, hvad du ønsker, og at du er ivrig efter at købe.

I sidste ende fandt vi præcis den form for lejligheden, vi søgte: en klassisk 19. århundrede Haussman med høje lofter, store vinduer, marmor pejse og den slags smukke, udsmykkede loft støbning, der gør du føler som hvis du er i Versailles. Med andre ord, er det meget som den, vi har nu. Den eneste forskel er, at denne lejlighed ikke er beliggende på bredden af Seinen, men dybt inde i hjertet af Paris, tæt på den trendy Canal St. Martin / République område i det 10. arrondissement.

Lejligheden er 215 kvadratmeter større end vores nuværende, og mindre end 10 minutter væk på metro, men der er en $ 400,000 prisforskel, hvis ikke mere. Det er cool ting om Paris: Det er så lille, at rimeligt prissat kvarterer er tæt på uoverkommeligt dyre, så du kan få de samme fordele for langt færre penge.

Jeg er stadig lidt trist at forlade vores gamle lejlighed, der rummer sådanne dejlige minder. Men jeg føler som om jeg endelig ind i "rigtige" Paris-ikke "Postcard Paris", som jeg plejede at kalde vores gamle kvarter. Det er passende, tror jeg, at starte dette nye kapitel i mit Paris liv væk fra alle de aldrig skiftende turistmæssige monumenter, men i det bankende, udviklende hjertet af byen. Måske betyder det, jeg er en rigtig parisisk nu.

Key Tips til Køb af ejendom i Paris

Ligesom alle potentielle boligkøbere, vi har lidt et par kærestesorg undervejs. Her er nogle af de vigtigste ting, vi lærte:

Vær klar til at give et tilbud, når du besøger. I Paris, få gode lejligheder revet op hurtigt. Vi har lært det på den hårde måde i løbet af vores første uge af søgning. Vi fandt den perfekte lejlighed, men gjorde den fejl at tøve over prisen i 48 timer. Ved den tid, vi besluttede at gå til det, det var allerede gået. Uger af beklagelse fulgte.

Vi lærte senere, vi skulle have lavet et tilbud, selv om vi ikke var 100% sikker på, at vi ønskede lejligheden. Realiseringen af ​​et tilbud på en ejendom i Paris sætter dig først i køen til at købe, men det gør faktisk ikke forpligte dig. Du er kun lovligt forpligtet til at købe, når du underskriver compromiso de vente, den kontrakt, hvor du afleverer din indbetaling og lover at købe lejligheden. Og selv da, kan du trække i de syv dage efter underskrivelsen af ​​compromiso uden at miste din indbetaling.

Ejere er ikke tilladt at forhandle over prisforlangende. I Frankrig, hvis du laver et tilbud på prisforlangende, ejendommen er lige så god som din. Ifølge fransk lov må ejerne ikke lovligt hæve prisforlangende efter du har set lejligheden, de kan heller ikke tilskynde til en budkrig mellem købere uden for prisforlangende. Således når du har lavet et tilbud til den angivne pris, ejeren er forpligtet til at acceptere. (Det er ikke til at sige, at et par ejere ikke forsøge at omgå denne lov, men det er ulovligt.)

Faktor månedlige gebyrer i dine månedlige omkostninger. De fleste ejendomme i Paris er boligblokke. Det betyder, at du bliver nødt til at betale en månedlig afgift for at dække din andel af bygningens vedligeholdelse omkostninger. Sammenlignet med andre større byer (såsom New York), er disse kommunale afgifter er forholdsvis lav, typisk på mellem $ 200 og 300 per måned.

Spørg om kommende udgifterne til bygninger, før der indgås købe. Mange parisiske bygninger blev bygget i det 19. århundrede eller tidligere og er stadig ved at blive moderniseret. En typisk udgift kunne være installation af en elevator eller tag reparationer, som begge kan væsentligt føje til købsprisen. Også, fordi Paris kræver facaden på hver bygning, der skal renses, males eller sandblæste hvert 10. år, bør du spørge, hvornår forventes den næste RAVALEMENT (rengøring). Den bedste måde at finde ud af den slags information er at bede om referatet af det seneste møde i samle generale: mødet mellem medejere.

Den featured artiklen ovenfor blev skrevet af Barbara Diggs.