TRGOVAC STE?PRODAJETE?ILI KUPUJETE?

PROSIRILI BISTE VAS KRUG TRGOVINE? PROVERITE OVDE!

PRODAJETE? ARTIKLE SVIH VRSTA, NOVO ILI POLOVNO? PROŠIRILI BISTE KRUG TRGOVINE? PROVERITE OVDE !

GDE PRODAJETE?
Da li imate vašu ličnu prodavnicu? Ili ne?

Nova roba? Ili polovna? Raznovrsni artikli?

O ovome večina vas zna, a ko ne zna, morate znati, u trgovini svako če kriti svoj izvor kupaca, jer je drugi prodavac konkurencija.


U sadašnje vreme internet je bezkonačan. U njegovom okviru odavno se vrši on-line kupo-prodaja.

Ako niste znali, od najmanje do največe kompanije na svetu koristi ovaj nacin kupo-prodaje.

Največi tržni centar na svetu nalazi se upravo na internetu. Kako? Od kad? Več 17 godina!


Naziv mu je TRIPLE CLICKS ECA

(E-COMERCE ASOCIATE

PROGRAM).


Šta je zapravo TRIPLE CLICKS ECA? To je skup prodavnica širom sveta na jednom mestu. Svaka prodavnica stavlja svoje proizvode, u vidu slika, i opis, marketari reklamiraju proizvode svuda u svetu. Prodavnice su otvorene 365 dana u godini, 7 dana nedeljno, 24 sata na dan.

U okviru programa, do otvaranje svoje ECA prodavnice možete doči ako imate svoju ličnu prodavnicu. Prvi korak je otvaranje BESPLATNOG TRIPLE CLICKS NALOGA.


(Tom prilikom lako možete kliknuti posle na # product #, i uveriti se u istinitost ovog programa). Klikom na donju sliku i registracijom na TRIPLE CLICKS, automatski vi ste član največeg tržnog centru u svetu.

OBAVEZNA JE REGISTRACIJA GMAIL NALOGOM!!!
Sledeči korak je popunjavanje traženih informacija na aplikaciji za pristup u ECA program. Sve podatke veoma jednostavno pošaljete preko email adrese. U roku od nekoliko dana dobičete odgovor na emajl adresi sa kojom ste se registrovali, obaveštenje da vam je zahtev odobren. Ako nemate svoju ličnu prodavnicu, postupak je isti, razlika je samo u tome što vi u datom trenutku otvorite svoju ličnu prodavnicu ECA za trgovinu u celom svetu, a licenca za otvaranje kosta vas u ovom slučaju svega 40$.


U slučaju prodaje polovne robe, imate u ponudi otvaranje takozvane GARAŽE. Njeno otvaranje je takodje besplatno, ali postavljenje jednog artikla na prodaju košta vas 1 tc. Tc je virtujelni novac u svetu trgovine on-line. Do njega možete sigurno doči ako na svakog sata igrate igricu T-TIME, u TRIPLE CLIKCS, koja je besplatna, takodje imate dve mogučnosti svakodnevno ,na igricu KING KARD, da osvoijte veliki broj tc. Igre su veoma jednostavne i lake. Naravno, možete veoma lako i kupiti broj potrebnih tc unutar prodavnice.


Ovim programom se u sadašnje vreme služe i največe prodavnice markirane robe i čak i bele tehnike u svetu. Prodavac bira cenu proizvoda i način dostave. U slučaju da se naplati poštarina u zemlju gde se roba isporučuje, to snosi kupac.

Imate mogučnost postavljenje neogranicen broja artikla na prodaju.

Nema rizika i druge skrivene troskove , ponuda je za svakog zainteresovan da proširi svoje tržište širom sveta. U sam sajt,pri dnu svake stranice,imate prevodilac. Prevodite,ispitajte, uverite se i odlučite sami da li je ovo prilika za vas!

Iskoristite priliku! Svakog dana se otvaraju bezbroj ECA prodavnice, kako kod nas tako i širom sveta! Zašto ne biste i vi?
ZA VIŠE INFORMACIJA, MOŽETE ME KONTAKTIRATI NA

www.facebook.com/carmen.bulau