GLOBALNI TJEDAN PODUZETNIŠTVA

GEW Zadar

Big image

Što je uopće "Globalni tjedan poduzetništva"?

Globalni tjedan poduzetništva pomaže prikazati poduzetnički ekosustav te uživa sudjelovanje i potporu predsjednika država, premijera, ministara, slavnih osoba koji su usredotočene na unaprjeđenje gospodarskog rasta u svojim zemljama i svijetu. Među stranim državnicima su i poznati poslovni ljudi među kojima Richard Branson, nobelovac Muhammad Yunus i mnogi drugi. GEW je više nego samo osvještena kampanja koju podupiru svjetski lideri i slavni poduzetnici.


Riječ je o otkrivanju ideja i radu na onom što je potrebno da se one dovedu u život – uočavajući mogućnosti, preuzimajući rizike, rješavajući probleme na kreativan način, izgrađujući veze uz učenje iz uspjeha i neuspjeha drugih.


GEW je platforma za umrežavanje. Umrežavanje je uspostavljanje veza sa ljudima, izgradnja odnosa i kreiranje mogućnosti. To znači i raditi zajedno radi ostvarenja ideja.

U Hrvatskoj se GEW obilježava od 2008. godine s ukupno oko 60.000 sudionika. 2008. kreirana je 1. Himna za poduzetnike.2012./2013. snimljen je dokumentarni film „CROATIAN DREAM – HRVATSKI SAN “.

Big image
What is Global Entrepreneurship Week?

Friday, Nov. 20th, 6pm

16 Put Murvice

Zadar, Zadarska županijaCOIN Zadar – Coworking Industries

Put murvice 16, 2.kat, 23 000 Zadar

info@coinzadar.hr

Tko su naši ovogodišnji gosti?

ISSA ARTS

Welcome to Issa Arts! Meet Miss Spring, Mr Snow and a bunch of other Issa Arts tiny characters! Find unique and custom made gifts for every occasion.

TIE ME

Jeste li znali da leptir mašna baš kao i kravata potječe od Hrvata?

Već ste primjetili da je upravo leptir mašna modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode i koji je preplavio ulice širom svijeta?

Ako ste se zapitali gdje možete nabaviti leptir mašnu koja paše uz cipele, košulju ili torbicu iz Vašeg ormara, a nikako niste nalazili odgovor, onda možete odahnuti jer ste upravo pronašli Tie me :)!

Tie me je hrvatski modni brend kojeg su osmislile tri studentice-prijateljice. Riječ je o RUČNO izrađenim leptir mašnama za žene i muškarce.

Mi smo jedini u Hrvatskoj koji mogu izraditi leptir mašnu krojenu upravo za Vas u boji i dizajnu po želji. Naše mašnice idealne su za vjenčanja, maturalne zabave, rođendane, ali i svakodnevne prilike. Originalan su poklon za rođendan, godišnjicu ili Božić. Mašnicu možemo izraditi i za Vaše dijete ili za Vašeg kućnog ljubimca.

U našu ponudu uvrstili smo i nešto veće mašne za žene raznih oblika i dezena koje idealno pristaju uz košulje i savršeno upotpunjuju Vaš stil. Usudite se isprobati nešto drugačije, garantiramo da ćete biti zamječeni :).