Rasvjeta za vjenčanja

SING AUDIO

Rasvjeta za vjenčanja je postala neizostavan dio na svakoj svadbenoj svečanosti. Specijalni efekti koji se postižu rasvjetom fasciniraju i stariju i mlađu generaciju.
Big image
  • Bojenje prostora - Rasvjeta za bojanje postora svakom prostoru daje novu dimenziju ljepote bilo da se radi o klasničnoj sali za vjenčanja, restoranu, šatoru, bazenu i vanjskom prostoru neovisno o njihovoj veličini.
  • Rasvjeta za plesni podij - Posebnu atmosferu na plesnom podiju postići ćete rasvjetom koja će sama privući i one najsramežljivije da pokažu svoje plesno znanje i zabave se na Vašem vjenčanju.
  • Svjetlosne dekoracije - Na raspolaganju vam je cijeli niz dekorativne rasvjete kojom možemo osvijetliti određene detalje u prostoru, istaknuti cvjetne aranžmane, dekorirati prostor svjetlosnim uzorcima ili obojiti stol mladenaca.
  • Specijalni efekti - Svjetlosni top za praćenje mladenaca, balončići, dim mašina, niski dim, disco kugla, aqua efekt
  • Laserska projekcija - Laserska projekcija koja stvara još veću dinamiku i svjetlosni efekat koji će ostaviti bez daha svakog vašeg gosta.
  • Ostale tehničke usluge i rješenja za vjenčanja - Razglasni sistemi, DJ za vjenčanje...
Za dinamiku rasvjete i stvaranje ugođaja je zadužen naš tehničar koji će biti sa Vama kroz cijelu večer te Vam ispunjavati svaku želju za bojama, efektima i drugim.
Big image

Kontakt informacije

Za sve ostale informacije i za cijene paketa možete nam se obratiti na sljedećim podacima