PROVERI

Da li stvarno mozes da zaradis radeci od kuce?

Ako ti treba posao gde ce tvoj trud biti placen na pravom si mestu!

Potrebno je Vaše vreme , učenje i rad, minimalno znanje rada na kompjuteru , internet konekcija i da ste satriji od 18 godina.
Big image

POCETAK SFI UPUSTVO ZA RAD .


Dobro dosao/la , ja sam tvoj sponzor , pomoci cu ti sve sto treba . Najvaznije je sada da se ulogujes u svoj SFI HOME , otvoris TO-DO LIST i odradis zadatke pomocu ovog videa : http://www.youtube.com/watch?v=bMa4qc73lc4


Skupi 1500 VP do kraja meseca, sto je lako , i postajes EA – Executive Affiliate. To znaci da ulazis u profit share program . Drugim recima , to znaci NOVAC ZA TEBE . a2a i tvoju fotografiju kada budes resavao , resi kada mozes , pa zanemari ono sto ne mozes da resis do kraja , jer si novi clan i treba vremena za odobrenje od sfi za ove dve stavke . Od svakog tvog clana koji postigne 1500 VP , a postane EA2 ti imas 100 versa poena + zaradu . U nasoj kompaniji ima 6-7 nacina zarade . Nemoj dirati launchpad , to cuvaj za drugi mesec.


KAKO RESAVATI DNEVNE ZADATKE : http://www.youtube.com/watch?v=2VEEMXtj2ok


Resi ovo sto pre i cujemo se .


KAKO IGRATI T-time IGRU , nagrade su po 2 TCredita , 1 TCredit dodje skoro 2 dolara:


https://www.youtube.com/watch?v=U5Z03y6-Bks


Primi me u fb prijatelje da ti pomognem oko rada i zarade:

https:https://www.facebook.com/nervozni.dugmici

Osnovne upute:


https://www.youtube.com/watch?v=Lt4Y_mOatjc


sada odradi korak po korak video da aktiviras sve na nalogu potrebno za rad i zaradu , pa mi se javi da ti dalje pomognem.