The Woo Group

The Woo Group Review RBC Wealth Management Hong Kong USA: Santa er sjekke sin liste, men hvordan hans avgang plan?

Noen betraktninger for Mr. Claus fra RBC finansiell planlegging


Julenissen er noen som vet betydningen av å lage en liste og sjekke det to ganger. For å sikre han plasserer den samme betydningen å gjøre sin økonomiske plan og kontrollere at minst en gang i året, RBC økonomisk planlegging har noen råd for Santa å vurdere når han er ferdig sin leveranser for året.


1. Hvis Santa har en finansiell plan, men har ikke skrevet det ennå, kan han sette sin liste-making ferdigheter til god bruk under hans pause. Ca 43 prosent av kanadierne har økonomiske planer, men av de 33 prosent sier deres planer er "i hodet", som betyr disse planene ikke kan deles med familie eller finansielle rådgivere for spore fremdriften og oppdater etter behov.


2. Selv om Santa er ikke klar til å pensjonere, men han bør fortsatt være planer for dagen når henger han opp sin rødt for siste gang. Santa kan være interessert for å vite at mange kanadiere (74 prosent) føles bra og selv "store" om deres Pensjonering planlegging, vet de har en finansiell plan på plass-enda mer sann (77 prosent) for Julenissens aldersgruppe (55 +).


3. En travel mann som Santa kan også verdsette at en-av-tre kanadiere (36 prosent) fungerer med en finansiell rådgiver-nesten halvparten (46 prosent) av Julenissens jevnaldrende (55 +) gjør dette.


4. Også, hvis Santa har en RRSP, han er blant fleste kanadiere som nå RRSP-holdere (55 prosent).


5. Til slutt, når Santa neste oppdaterer pensjonisttilværelsen planlegging liste og kontrollerer den to ganger, han finner en pose full av elektroniske ressurser å hjelpe ham på RBC økonomisk planlegging og RBC Senior Life nettsted.