Hanzeruilplaats

Het WK Voetbal

Beste Mevrouw Niemeijer

Ten eerste wenst de Hanzeruilplaats u een gelukkig nieuwjaar toe!


De eerste nieuwsbrief van dit jaar staat geheel in het teken van het WK voetbal in Brazilië, deze vindt plaats in de zomer van dit jaar!

Artikelen geselecteerd voor u!

Hieronder staan een aantal artikelen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd!


Heeft u interesse? Dan kunt u op het plaatje klikken om doorverwezen te worden naar de officiële website.

Nieuwe Samenwerking!

Hanzeruilplaats is recentelijk een nieuwe samenwerkingsverband aangegaan met de TNT post. Voor alle klanten houdt dat in dat er een extra optie bij komt op het gebied van verzending. Als men overeenstemming bereikt met een andere gebruiker van de website kan men ervoor kiezen om de TNT het pakket te laten ophalen en te bezorgen op uw adres.


Wat gaat dit kosten?

Het betalingssysteem werkt met “zones”, hoe verder het afleveradres bij u vandaan is des te meer moet u betalen. Een zone bestaat uit 5km, per zone wordt €1,00- in rekening gebracht.


Wat is de levertijd?

TNT zal het pakket binnen 5 werkdagen afleveren op het door u aangegeven adres.

Onderhoud aan de website

Aankomende vrijdag 9 februari zal de Hanzeruilplaats website de gehele dag offline zijn, dit i.v.m een grootschalige update van de website.


De website wordt voorzien van een nieuwe layout, en krijgt een geheel nieuwe opbouw.


Wat betekent dit voor u?

Voor u blijft alles praktisch hetzelfde, alleen zullen bepaalde knoppen anders worden weergegeven, meer informatie hierover volgt in de eerstvolgende nieuwsbrief.


Bedankt voor uw begrip.

Even voorstellen.

Mijn naam is Wesley Schuur, ik ben 22 jaar oud en woon in Stadskanaal. Ik ben recentelijk afgestudeerd als ICT Netwerkbeheerder aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben direct gaan zoeken naar een leuke baan en kwam al snel de vacature van de Hanzeruilplaats tegen. Daarna heb ik direct op deze vacature gesolliciteerd en ben uiteindelijk ook aangenomen! In de komende tijd zal ik deel gaan uitmaken van het jonge enthousiaste team van de Hanzeruilplaats, ik ben medeverantwoordelijk voor het up to date houden van de website en klanten te helpen met problemen.


De Hanzeruilplaats wenst Wesley veel succes en hoopt op een prettige samenwerking.

Facebook!

Hanzeruilplaats heeft sinds kort ook een Facebookpagina, hier worden de laatste nieuwtjes en Hot items weergegeven. Om kans te maken op een waardebon van €50,- te besteden bij de Wolff bioscopen hoeft u alleen de facebookpagina te liken en te delen.Bij 500 likes wordt de waardebon verloot onder deze personen!

www.facebook.nl/hanzeruilplaats

Met vriendelijke groet,

Wesley Schuur


Directeur

Wesleyschuur@gmail.com