T'esperem a l'Ortoll!

Ara es el moment, no t'ho pots perdre!

Què és l'Ortoll?

L’Ortoll està format per unes 97 hectàrees de superfície situat a ponent de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, a tocar del terme amb Cubelles. Cal destacar que es l’únic pulmó verd dins del nucli urbà de Vilanova i la Geltrú i, a més, una de les ultimes zones no urbanitzades de l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquest espai es poden trobar diferents components amb valor cultural, ambiental, històric, ecològic, agrari, entre altres. Podem trobar: Mulasses, molins i marges de pedra seca, la Carrerada de l’Ortoll, el Xalet de l’Ortoll i el Jardí de l’Ortoll, els camps de cultiu, el Camí de Sant Gervasi i el Camí Darró a Cubelles i la Platja Llarga.

Plataforma Ortoll Sant Gervasi

Accions directes de la plataforma

La Plataforma té programades accions directes de recuperació, de regularitat mensual. I va programant altres activitats de caràcter lúdic i divulgatiu (passejades, bicicletades,...).
La nostra feina vol ser una eina de difusió i sensibilització. A més, vol ser una excusa per la trobada personal en un entorn natural, lluny de l’asfalt.

3er diumenge de mes: Camí de Darró a Cubelles.Prolongació del Camí Fondo de Sant Gervasi, passat el pas sota la via, davant de l'Ermita Sant Gervasi. Neteja i recuperació de marges de pedra del camí.

L'horari de trobada és a les 9h. A l'estiu, l'hora s'avança per evitar els moments de màxima calor. Avisarem del nou horari. Qualsevol persona amb ganes de col·laborar o donar suport serà benvinguda. Es recomana portar calçat adequat, guants, aigua per beure, esmorzar i bon humor.

Per més informació consulta o escriu a: