Reefz Report #4

27 december 2016

Redactioneel

Terugblikkend op 2016 kunnen we concluderen dat Reefz een stevig technisch fundament heeft gelegd voor verdere groei en samenwerking met partnerorganisaties. Van een interactieve website voor de uitwisseling van informatie zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig platform met ruim 6.000 leden en een doordachte kennisinfrastructuur, in staat om bedrijven, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten, overheden, maatschappelijke organisaties en media met elkaar te verbinden. Waarom ? Omdat onze gezamenlijke missie enkel en alleen door intensieve samenwerking op duurzame wijze te realiseren valt. In 2017 maken we een start met het effectueren van deze samenwerkingen. Om nóg meer mensen te inspireren, concrete projecten te initiëren, en verdergaande professionalisering te stimuleren.


Een hele fijne jaarwisseling gewenst.


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie, lidmaatschap, of check-in.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.