Weekverslag

Nina Bockting

Maandag 24-02-2014

Vandaag kregen Kayleigh en ik de taak om een lesbrief te maken voor de eindproductie van Shakespeare. In de lesbrief staat waar het stuk over gaat en iets over William Shakespeare. Hier hebben we de hele dag aan gewerkt.

Dinsdag 25-02-2014

Vandaag moest ik werken bij de productie Kinderboeken. Ik moest bij de avond voorstelling werken. Toen ik aankwam in het Sevagram theater werden we gebriefd door Roelinda. Daarna heb ik Lieve geholpen met het draaiboek. Daarna kwam het eten dat ik samen met anderen moest regelen. 's Avonds heb bij het ontvangst gestaan en heb de gasten op een vriendelijke manier begroet.
Kinderboekenvoorstelling
kinderboekenvoorstelling 2

Woensdag 26-02-2014

Bij Burgerschap hebben we de film Project X gekeken. Het gaat over drie vrienden die van plan zijn populairiteit te winnen door een groot feest te organiseren. Dat plan loopt al snel uit de hand. Bij rekenen moesten we de instaptoets maken. Daarna hadden we Nederlands en Duits

Donderdag 27-02-2014

Vandaag gingen we in groepjes van drie, drie verschillende programma's testen. Dit heb ik met Simone en Lynn samen gedaan. ieder groepje moest een presentatie geven. In de middag hebben we geëvalueerd over de productie.