Booming Music

Muziekworkshops en -lessen , schoolprojecten en -evenementen

Muziek op maat

Booming Music verzorgt muziekworkshops en -lessen voor basisonderwijs, speciaal onderwijs, BSO en verlengde schooldag. Ook denken we graag met u mee over een muziekproject met thema op uw school , een jaarplanning en de invulling van workshops en -lessen.

Zomeractiviteit

Nieuw!! waterklanken

een spetterende workshop

Tijdens deze workshop of lessen zingen we liedjes, in Afrikaanse stijl .

We creeëren een echt koor en zingen deels in het Nederlands, Engels, Frans en deels in het Lingala, een taal uit Congo.

Daarbij begeleiden we de liedjes met waterdrums.

Waterdrums ( Fedoundoun) zijn in water drijvende kalebassen die prachtige, rijke bastonen geven wanneer je er met een stok op speelt.

Een leuke workshop voor in de zomerse buitenlucht.

Music is Fun!!

Booming Music wil kinderen in een ongedwongen sfeer laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. een ervaring waarbij het plezier in het spelen en het ontdekken van de eigen creativiteit voorop staat. Zonder eerst ingewikkelde oefeningen te moeten doen of noten te leren lezen.   Wij verzorgen workshops en -lessen in Afrikaanse percussie, Boomwhackers, Bodypercussie, Waterdrums, Zang of een combinatie hiervan.Ook een optreden van onze wereldmuziekband behoort tot de mogelijkheden. Tijdens onze optredens worden de kinderen zoveel mogelijk uitgenodigd hieraan deel te nemen.Eventueel kan hier een workshop of lessencyclus aan worden gekoppeld.

contact

Informatie over onze workshops en lessen vind u op onze website en op facebook.

Docenten

De docenten die de workshops en lessen verzorgen zijn Saskia van Vliet en Blaise Kintaki.

Saskia heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van percussie-workshops en lessen binnen het onderwijs. Zij geeft sinds 2006 les voor Muziekschool ToBe te Dordrecht.

Blaise Kintaki is singer/songwriter/muzikant en heeft vele koren geleid in Congo en Frankrijk.Hij componeert zelf de liedjes in zijn eigen Afrikaans/Congolese stijl.

Saskia van Vliet

watersound by Saskia van Vliet