Hof van Amerongen

Projectplan

Beste collega’s,


Wij willen Hof van Amerongen een nieuwe twist geven. Omdat onze cijfers in het laagseizoen niet zo hoog zijn gaan we van het evenementen gebouw een congres/vergader zaal maken. Deze gaan we verhuren aan bedrijven waarbij ze ook vakantiewoningen kunnen huren.

Ons doel!

Met deze verbouwing willen we bereiken dat er; Binnen 12 maanden zijn er 25 zakelijke bijeenkomsten georganiseerd met daarbij een of meer overnachtingen.

Opening

Monday, Dec. 21st, 6:45pm-1am

Amerongen, Netherlands

Amerongen, UT

Opening !

Open dag

Saturday, May 28th 2016 at 2pm

Amerongen, Netherlands

Amerongen, UT

Open dag voor iedereen, bedrijven en gezinnen zijn welkom.

De grandioze opening!

Op 21 december 2015 gaan we onze zaal openen. Hiervoor nodigen wij bedrijven uit de regio uit. Jullie als werknemers moeten op dit evenement aanwezig zijn. Dit evenement begint om 18:45 uur. We beginnen met een toespraak van de directeur. Gevolgd door een optreden van JAMAI!. Hierna kan iedereen de ruimte op zijn tempo bekijken. Later op de avond krijgen we nog een optreden van Jim! Hierna kan er nog lekker gedanst worden. Tijdens de avond zal er catering aanwezig zijn.


We hopen dat we er met het hele team een geslaagde en gezellige opening van maken!

Geschiedenis Utrechtse Heuvelrug | Uit in de Heuvelrug

Open dag!

Op 28 mei gaan wij een open dag organiseren. Hier zijn weer alle werknemers bij aanwezig. Alle hulp is nodig! En we hopen dat iedereen zich enthousiast inzet. Op deze dag kunnen mensen rond kijken op onze camping en onze vergaderzaal. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. En voor de catering laten we twee friet karren komen en een pizza kraam. De dag begint om 1 uur voor de medewerkers en de open dag start om 2 uur.


Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen op jullie inzet!


Tot dan!

Big image