Revelion de vis cu oameni frumosi

Moieciu de Sus- Pensiunea Daniela

Big image

Vrei sa-ti petreci revelionul intr-o zona de vis, linistita, la poalele muntilor, cu un grup frumos de oameni ?

Noi organizam la Moieciu de Sus, intr-o zona mai retrasa, la poalele padurii, sub privirea inteleapta a muntilor Bucegi un revelion cu oameni constienti care stiu sa se distreze, sa se joace si sa-si aduca aminte si de sufletul lor.
Va propun mult dans, cantec, jocuri interactive, teatru constient, karaoke, drumetii si ritualuri, intr-un climat de bucurie, entuziasm si creativitate.
Vor exista zilnic cate doua activitati propuse, la care nu este obligatoriu prezenta. Fiecare cum si cand simte.
Vom avea in anul vechi un ritual de purificare cu focul sacru si poate si mers pe carbune incins, daca conditiile vor fi indeplinite, ca sa transformam acele bagaje pe care nu mai vrem sa-l caram cu noi in Noul An.
Pe 1 ianuarie vom participa la un ritual de manifestare a intentiilor noastre pentru anul care vine.

Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani exclusiv cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de autocunoastere si transformare interioara.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor, drumetiilor si a taberelor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Unde si Cand ?

Moieciu de Sus - Pensiunea Daniela Clinciu- clasificat cu trei margarete
Perioada 29.12- 03.01
In pret fiecare are inclus 4 zile de cazare pe care il foloseste cum ii convine in aceasta perioada.
Pretul este de 700 lei pentru cei care se inregistreaza cu plata avansului pana in data de 4 noiembrie, dupa aceasta data, pretul fiind de 800 lei.
Pentru copii avem o reducere de 50% !!!
Avansul este de 200 lei .
Pretul contine cazarea pe 4 nopti in camere de doua si trei persoane cu baie in fiecare camera si participarea la activitatile propuse.
Mancarea il vom duce noi sau putem manca in mai multe restaurante din apropiere sau cate o ciorba si un felul doi la pensiunea noastra.

Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com
sau la telefon 0757-491520 .

Locurile sunt limitate !!!

Va imbratisez cu drag !
Zsombor