Mer antioksidanter med plaster

Brems aldringsprosessen, bedre immunforsvar, detox...

Kan man få mer antioksidanter med LifeWave plaster?

Når vi er ute i solen og blir eksponert for solens stråler, stimuleres kruppen og cellene til å produsere D-vitamin, melanin, melatoning m.m. LifeWave plaster stimulerer kroppen til å produsere mer av de viktige antioksidantene Glutation og Carnosin. Glutation er en masterantioksidant og er svært viktig for å redusere faren for å bli alvorlig syk.

LifeWave Y-age plaster består av 3 forskjellige plaster som reduserer oksidasjon...

Mer antioksidanter - bedre imunforsvar - detox - utrensning - stress

Beskytt kroppen og helsen med antioksidanter som Gluthione og Carnosine - helt ny plasterteknologi uten kjemi...

Glutathione blir kalt masterantioksidant og generalen blant antioksidanter. Den hjelper andre antioksidanter og vitaminer til å bli opptatt og anvendt i kroppen. Man ser ofte at blandt alvorlige syke mennesker er det meget lave Glutathione nivåer. Ønsker man å øke nivåene av Glutathione og Carnosine, samt bremse aldringshastigheten kan disse 3 plastrene anbefales. Plastrene øker kroppens egen produksjon av Glutathione og Carnosine. Studier har vist at Glutathione plastret øker Glutathione nivået med 300% i løpet av 24 timer. Slik solens lysbølger stimulerer kroppens produksjon av D vitamin, stimulerer Glutathione plastret produksjon av Glutathione i cellene, en hel naturlig prosess. Det er ingen kjemi eller stoffer i plastret som går inn i kroppen, kun energier og lysbølger.

Les mer på www.helseplaster.no

Mer enn 68 kliniske studier og doble blindtester

Det er skjelden at man ser så omfattende dokumentasjon på helsekostprodukter og innen alternativ medisin. LifeWave legger stor vekt på studier og har gjennomført mer enn 68 kliniske studier, doble blindstester og placebo studier. Gå inn på lifewave på denne linken:

http://www.lifewave.com/norwegian/research.asp

Ta kontakt hvis du vil vite mer!

Vi søker etter flere forhandlere og distributører, men vil vil gjerne også høre fra deg som ønsker å prøve plasterene. Vi ønsker velkommen til både terapeuter og deg som vil lære mer om helse og ta kurs i patcingterapi.