An Abney Associates Ameriprise

Säästäminen eläkkeelle ja lasten koulutus samalla

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor Säästäminen eläkkeelle ja lasten koulutus samalla

Haluat eläkkeelle mukavasti, kun sen aika tulee. Haluat myös auttaa lastasi mennä yliopistoon. Joten miten pallotella kaksi? Totuus on, säästö eläkkeelle ja lapsesi koulutus samaan aikaan voi olla haaste. Mutta rohkaistua--voitte saavuttaa molemmat tavoitteet, jos teet järkeviä valintoja nyt.


TIETÄÄ, MITÄ TEIDÄN TALOUDELLISET TARPEET


Ensimmäinen askel on selvittää, mitkä taloudelliset tarpeet ovat kunkin tavoitteen. Vastaamalla seuraaviin kysymyksiin voit päästä alkuun:


Eläkkeelle:


§ Kuinka monta vuotta kunnes eläkkeelle?

§ Tarjoaako yritys työnantajalle tukeman eläkejärjestelmään tai pension plan? Voit osallistua? Jos näin on, mikä on saldo? Voidaan arvioida, mitä tilisi saldo on eläkkeellä?

§ Kuinka paljon aiotte saada sosiaaliturvaetuuksia? (Tämä summa voidaan arvioida käyttämällä oman tuloksen ja hyötyä tiliote, nyt vuosittain sosiaaliturvan hallinto.)

§ Mitä elintaso toivot on eläkkeelle? Haluatko matkustaa laajalti tai voit mielellään pysyä yhdessä paikassa ja elää yksinkertaisesti?

§ Ajaa sinun tai puoliso arvata työskennellä osa-aikaisesti eläkkeelle?


College:


§ Kuinka monta vuotta kunnes lapsi alkaa college?

§ Lapsesi osallistua julkinen tai yksityinen korkeakoulu? Mikä on oletettu kustannus?

§ Onko sinulla useampi kuin yksi lapsi, jolle sinulta säästää varten?

§ Onko lapsella on akateeminen, urheilullinen tai taiteellinen erityistaitoja joka voi johtaa apurahan

§ Odotat lapsesi saada taloudellista tukea?

§ Monet Online laskimet ovat saatavilla auttaa ennustamaan tulosi eläkkeelle on ja lapsesi college rahoitustarpeet.


SELVITTÄÄ, MITÄ SINULLA ON VARAA LAITTAA SYRJÄÄN KUUKAUSITTAIN


Kun tiedät, mitä teidän taloudelliset tarpeet ovat, seuraava vaihe on selvittää, sinulla on varaa laittaa syrjään kuukausittain. Tällöin sinun täytyy laatia yksityiskohtaiset perheen talousarvio, jossa luetellaan kaikki tuotot ja kulut. Muista kuitenkin, että määrä sinulla on varaa voi muuttua aika ajoin, koska tilanteesi muuttuu. Kun olet keksiä dollarin summa, sinun täytyy päättää, miten osinko jopa rahat.


ELÄKE ON ETUSIJALLA


Vaikka college on varmasti tärkeä tavoite, sinun pitäisi luultavasti keskittyä teidän eläkkeelle jos sinulla on varoja. Antelias corporate eläkkeet enimmäkseen menneisyyteen, taakka on ensisijaisesti rahoittaa teidän eläkkeelle. Mutta jos odotat, kunnes lapsi on College aloittaa säästäminen, voit missaa vuoden vero-laskennallinen kasvu ja pahentaa teidän rahaa. Muista, että lapsesi voi aina osallistua kollegion ottamalla lainaa (tai ehkä jopa stipendejä), mutta ei ole sellaista asiaa kuin eläke lainaa!


JOS MAHDOLLISTA VARJELE ELÄKKEELLE JA LAPSESI COLLEGE SAMAAN AIKAAN


Ihannetapauksessa sinun kannattaa pyrkiä harjoittamaan molemmat tavoitteet samaan aikaan. Enemmän rahaa sinun voi hamstrata college laskuja nyt vähemmän rahaa sinä tai lapsesi täytyy lainata myöhemmin. Vaikka voit kohdistaa vain pieni lapsesi college rahasto, eli 50 dollaria tai 100 dollaria kuukaudessa, saatat yllättyä kuinka paljon voi kertyä monen vuoden ajan. Esimerkiksi, jos olet tallentanut 100 dollaria joka kuukausi ja ansaitut 8 prosenttia, olisit $18,415 lapsesi college rahasto 10 vuotta. (Tässä esimerkissä on suuntaa antava ja ei edusta tiettyyn investointiin.)

Jos et ole varma jakoperusteena välillä eläkkeelle ja college, ammatillinen rahoitussuunnittelija ehkä auttaa sinua. Tämä henkilö voi myös auttaa sinua valita parhaat sijoituskohteet kunkin tavoitteen. Muista, vain siksi, että molemmat tavoitteet olet pyrkii samaan aikaan ei välttämättä tarkoita samaa investointeja on tarpeen. Kunkin tavoitteen olisi kohdeltava itsenäisesti.


Apua! VOI TÄYTTÄÄ MOLEMMAT TAVOITTEET


Jos numerot sanoa, että sinulla ei ole varaa opettaa lapselle tai eläkkeelle odotit elämäntapa, sinun täytyy tehdä joitakin uhrauksia. Seuraavassa on muutamia asioita, voit tehdä:

§ Lykätä eläkkeelle: mitä kauemmin käytät, sitä enemmän rahaa ansaitset ja myöhemmin sinun täytyy kaivaa sinun eläkesäästäminen.

§ Työskennellä osa-aikaisesti aikana eläkkeelle.

§ Vähentää teidän elintaso nyt tai eläkkeelle: voit ehkä muuttaa kulutustottumuksiasi nyt saadakseen rahaa myöhemmin. Tai haluat ehkä harkita leikkaamalla eläkkeelle.

§ Lisätä tulosi nyt: kannattaa ehkä lisätä tuntia kello nykyisen työsi, löytää toinen työpaikka parempi palkka, kun toinen työ tai ottaa aiemmin hissukka puoliso palata työelämään.

§ Sijoittaa aggressiivisemmin: Jos sinulla on useita vuosia kunnes eläkkeelle tai college, saatat olla mahdollisuus ansaita enemmän rahaa sijoittamalla aggressiivisemmin (mutta muista, että aggressiivinen investointeja tarkoita suurempi riski tappio).

§ Odottaa lapsesi osallistua enemmän rahaa college: huolimatta sinun parhaiten kilvoittelu lapsesi tarvitsee ottamaan opintolainaa tai osa-aikainen työ ansaita rahaa College.

§ Lähettää lapsesi kouluun halvempaa: unta lapsi seurata oman jalanjälkiä ja Ivy League kouluun. Kuitenkin, jos lapsesi on myönnetty apuraha, joudut ehkä alentaa odotuksia. Tunne syyllisyyttä--vähemmän tunnettuja taiteet college tai valtionyliopistossa voi tarjota lapsellesi samanlainen laadukasta opetusta, paljon halvemmalla.

§ Ajattele muita luovia tapoja vähentää koulutuskulut: lapsi voisi osallistua paikallisen college kotona ilmoittautua säästää kaupungin ja täysihoito nopeutettu ohjelma hyödyntää yhteistyötä koulutuksen, jossa palkallinen harjoittelu vuorottelevat harjoitustyö tai työllistämistukijakson kolmen vuoden aikana sen sijaan neljä lykätä college vuoden tai kaksi ja työskennellä ansaita rahaa College.


VOIDAAN POISTOTILEILLE SAVE FOR COLLEGE?


Kyllä. Pitäisikö liittymään Luultavasti ei. Suurin taloudellinen suunnittelijat estää maksavat college varoja poistotili; he myös estää käyttämällä eläkekassojen lapsen korkeakouluopetuksen jos tekee niin jättää sinut varoja ei ole eläkkeelle vuotta. Kuitenkin varmasti napauttamalla eläkkeelle tilit auttaa maksaa college laskut, jos haluat. IRAs voit nostaa rahaa rangaistus Ilmainen college kuluja, vaikka olet alle 59½ (vaikka voi olla verovaikutusten rahat vetää). Mutta työnantajalle tukeman eläkkeelle suunnitelma kuten 401 (k) tai veroedun, sinun yleensä maksaa 10 prosentilla rangaistus tekemiin varojen kotiutuksiin ennen kuin tulet ikä 59½ (ikä 55 joissakin tapauksissa), vaikka rahat käytetään college kuluja. Sinulle voidaan myös kuusi kuukautta jousitus jos teet vaikeuksia peruuttamista. On tulovero seurauksia. (Tarkista suunnitelma järjestelmänvalvojalta, mitä rahannoston vaihtoehdot ovat käytettävissä työnantajalle tukeman eläkejärjestelmään.)


An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor