Sporten in Uganda!

Nieuwsbrief Samensport.nl

Big image

Beste Student,

Hierbij ontvang je de nieuwste editie van de nieuwsbrief bestemd voor alle studenten van de Hanze hogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.
Op zoek naar avontuur? Samensport vertrekt volgende maand naar Uganda voor een loop om de kinderen daar te helpen! Geïnteresseerd? Lees snel verder!
Verder stellen we een nieuwe webmaster voor en is er een nieuwe functie op het forum online.

Uganda Loop

Samensport gaat sporten in Uganda. Dit evenement zal over 2 maanden van start gaan. Op deze manier kunnen we de kinderen in Uganda helpen zodat zij ook kunnen sporten. Natuurlijk is dit ook een groot avontuur voor de deelnemers. Lijkt dit speciale evenement wel iets voor jou? Geef je dan op. Hoe kun je dit doen?
Je kunt een mailtje naar de redactie sturen met het onderwerp ‘Sporten in Uganda’ en dan zal de redactie zorgen dat je alle informatie toegestuurd krijgt met een inschrijvingsformulier.
Online kun je je ook inschrijven. Inschrijven.

Even voorstellen

Big image
Hallo, ik ben Herman de bruin. Ik zal de nieuwe webmaster worden van Samensport. Ik woon op dit moment in Groningen en zal daar nog wel even blijven wonen. 4 jaar geleden ben ik getrouwd en ik heb inmiddels 2 hele lieve kinderen. Mijn vorige baan was ook het beheren van een website. Dus ik hoop met mijn ervaring het goed te doen bij Samensport. Nu al vind ik de sfeer geweldig en als er vragen zijn kun je die mij gerust stellen via de e-mail van Samensport.

Nieuwe Groepen functie

De nieuwe groepen functie is online, iedereen kan nu een eigen groep aanmaken en elkaar uitnodigen om in elkaars groep deel te nemen. Zo is contact houden met medegebruikers nog veel gemakkelijker! Voor het gebruiken van de groepsfunctie, ga je naar het kopje Fora.
Met vriendelijke groet,
Pieter Claus, directeur Samensport.
E-mail: pclaus.pl.samensport.nl
Uitschrijven

Uitschrijven van de Samensport nieuwsbrief? Klik op deze knop en je word automatisch uitgeschreven.