Huawei ascend P6

Customer Journey

Probleemherkenning

Mijn oude telefoon ging stuk, dus besloot dat ik een nieuwe nodig had. Het liefste één met een abonnement. Hiervoor had ik ook een Huawei en dat beviel me prima, dus besloot nu ook voor een Huawei te gaan.
Big image

Informatie Huawei Ascend P6

De Huawei Ascend P6 is een model uit de P-serie (Platinum). De P6 heeft een beeldscherm van 4.70 inch en word bestuurd door Android 4.2 (Jelly Bean). Verder is hij voorzien van een 1.5 GHZ quad-core progressor. Het werkgeheugen van de Huawei is 2 GB maar is uitbreidbaar, en de interne opslaggeheugen is 8 GB. De telefoon is voorzien van twee camera's, voor een camera met 5 megapixel en achter een camera met 8 megapixel. Verder heeft hij nog een stand-by tijd van 416 uur en een spreektijd van 1680 minuten.
Huawei Ascend P6 Review

Evalueren van alternatieven

Ik was er al uit dat ik een nieuwe Huawei terug wilde, dus na het kijken op de site van Huawei heb ik een aantal andere alternatieven gevonden die qua de punten die ik beschreef bij informatie overeen kwamen met wat ik zocht. Ik heb twee alternatieven bekeken namelijk de Huawei Honer 5x goud en de Huawei P9 Lite goud. Uiteindelijk heb ik toch vanwege de prijs en kwaliteit gekozen voor de Huawei Ascend P6.

Aankoopbeslissing

Ik heb mijn aankoopbeslissing gebaseerd op wat ik belangrijk vond voor een toestel : dun model, goede prijs qua kwaliteit, voldoende megapixel voor mooie scherpe foto's, voor en achter camera, genoeg geheugen voor het opslaan van bestanden, android en touchscreen. Toen kwam hier toch uit dat de Huawei Ascend P6 het beste past bij wat ik zocht.

Evaluatie na aankoop

Na het aanschaffen van het toestel heb ik hem ingesteld naar wat voor mij het beste en makkelijkst werkt (achtergrond, lettertype). Verder heb ik de apps geinstaleerd die ik het meest gebruik (instagram, Facebook, snapchat, pinterest, Ing internetbankieren, mail) Uiteraard heb ik ook de camera's getest, en deze waren zeker naar mijn wens. Deze telefoon is precies wat ik zocht en ben er erg blij met mijn aankoop.