VAUDE

KUALITI KHEMAH NO. 1 DI MALAYSIA

BARANG PASTI BAIK

PEMILIHAN khemah yang baik dan berkualiti penting untuk menjamin keselesaan semasa melakukan aktiviti luar. Khemah yang baik seharusnya mampu memberi perlindungan hujan, panas, ribut dan ancaman haiwan.

PILIHAN BENTUK TAMPA RAGU-RAGU

Apa sahaja bentuk, sama ada kubah atau tirus, khemah Vaude dihasilkan dengan kaedah pemasangan dan pembungkusan semula yang ringkas mudah.
Big image

HANYA UNTUK PELANGGAN BERTUAH

Big image

Hogan Ultralight

- Keluasan 33 kaki persegi (120 sentimeter lebar) yang memenuhi keperluan perkhemahan untuk dua orang.
- Paras ketinggian 105 sm Hogan UltralighT.
- Keluasan baring sepanjang 220 sm agak terhad, Hogan Ultralight memadai untuk ruang penyimpanan dua buah beg sandar.
- Dengan berat maksimum 1.7 kilogram (kg), penggunaan khemah ini juga sesuai untuk isian seorang lelaki dewasa yang pasti memberikan lebih ruang.
- Perlindungan kalis air Hogan Ultralight pula menggunakan dua muka kain hamparan terbang silikon yang mampu menghalang tiris air walaupun dalam keadaan hujan lebat.
- Khemah yang mempunyai konsep bungkusan ringkas dan kecil ini didatangkan dalam dua pilihan warna iaitu hijau gelap dan jingga terang. Harga RM950.

MATERIAL

Penggunaan material seperti polyamid, poliester dan silikon memberi jaminan kalis air dan ribut malah sebahagiannya mempunyai bahan khas yang dapat menjauhkan khemah daripada ancaman serangga.

KELEBIHAN

Untuk penggunaan lebih praktikal, setiap produk telah dihasilkan dengan sukatan berat tertentu sehingga ada yang dihasilkan begitu ringan supaya beban tidak menjejaskan pengembaraan.

Kecanggihan teknologi Jerman pada produk itu melengkapkan khemah dengan ciri-ciri kestabilan, keselesaan ruang tidur dan penyimpanan barang serta pengudaraan yang baik.