Hass & Associates Online Reviews

Hass & Associates Online Reviews: Hvordan å holde kontoene tryggere på skyen

Spørsmål: Hva trenger vi å gjøre for å sikre at våre bilder ikke la våre telefon og hodet til skyen?


Svar: Siste utbredt hacks kjendis iCloud kontoer har mange lurer på om de bør være bekymret lagring deres private filer i skyen, men før du "dump skyen", la oss gå gjennom detaljene.


Ser på parameterne som tillot dette skje kan hjelpe deg mer informert avgjørelse om hvorvidt Skylagring er for deg.


Basert på informasjonen gitt så langt, vises det at disse kjendiser var målrettet, som er ganske annerledes enn tilfeldig handlinger av hacking som du og jeg kan utsettes.


Når hackere ikke er spesifikt rettet mot deg, ser de for lett mål å utnytte, så uansett din fremtidig bruk av Skylagring, det er mye å lære av denne hendelsen for alle dine elektroniske kontoer.


Hackere angivelig brukte brute force -angrep, som er beslektet med en massiv datastyrt gjettelek. Hver kombinasjon av bokstaver, tall og spesialtegn er gjette seg til passordet er brutt.


Apple hadde ikke begrenset antall "forslag" som kan gjøres på en av deres tilknyttede online tjenester (Finn min iPhone), klarte hackere å bruke uansett tid det tok for å bryte de svake passordene. Apple har nå lukket dette sikkerhetshullet.


Hvis kjendiser fulgt typisk veiledning av benytter en komplisert streng med tegn som er minst åtte tegn lang, men stoppet på åtte tegn, laget de brute force-angrep ganske enkelt for hackere.


Sikkerhet forskeren Steve Gibson har en online ressurs (http://goo.gl/vHyhFX) det anslår at omtrent alle åtte tegn passord kan brytes i litt over ett minutt av kraftige dyr-force angripere.


Hadde de bare lagt syv utropstegn eller noen andre streng med lett-å-erindre til slutten av hva de brukte, ville de ha gjort det nesten umulig (fra en tid ståsted) å sprekk passord på denne måten.


Den andre store feilen at de gjorde var ikke aktivere totrinns godkjenningen som omtrent alle populære elektroniske tjenester nå tilbyr. Jeg se det som en "passord bedragerivarsel" som du bør sette opp overalt.


Enten en av følgende sannsynlig ville ha beskyttet dem, men sannsynligvis, akkurat som resten av menneskeheten, de valgte brukervennlighet over sikkerheten. Fleste Opprett lett-til-break passord som de bruker på kontoene deres.


I minst kontroller for e-postkontoen har et unikt passord som er minst 15 tegn, fordi det er inngangsporten til nesten alle andre konto du eier (Husk, tilbakestilling av passord bli sendt til innboksen!)


Jeg personlig har ingen bekymring bruker skyen lagre mine bilder automatisk, men du må bestemme selv.

Big image