Reefz Report #3

04 oktober 2016

Redactioneel

De transitie van Reefz 2.0 naar Reefz 3.0 is voltooid ! Bijna 6.000 leden maken nu gebruik van de nieuwe opzet met uitgebreidere functionaliteiten. Natuurlijk ontwikkelen we dóór en de wensen en gebruikerservaringen van onze leden blijven daarbij leidend. Op de wishlist staan onder meer een chatfunctie, een systeem voor e-learning en livestreaming van symposia, om maar wat te noemen. Dankzij de bijdragen van Full Members en partnerorganisaties kunnen we deze ontwikkelingen financieren, dus meld je aan en activeer ook je eigen relaties om samen te werken aan één krachtige community. Professionalisering en stimulering van werkgelegenheid komen ten slotte iedereen ten goede...


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie, lidmaatschap, of check-in.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.