Voorbereiding ondernemen

Dier, zorg + paard en Teelt leerjaar 2

Afronden project voorbereiding ondernemen

Economie heeft in periode 3 in het teken gestaan van de voorbereiding op het project mini-ondernemen en de BUZZ-dag. Ter afsluiting van de periode leveren jullie twee dingen in bij de docent.


Het eerst is het eindverslag met alle behandelende onderdelen die tijdens de lessen behandel zijn erin. Hier onder staat een link naar het beoordelingsformulier. Daarop kunnen jullie precies zien wat allemaal in het eindverslag behoort te zitten.


Het tweede is dat jullie je project gaan presenteren en doormiddel van een Pecha Kucha presentatie. Een Pecha Kucha presentatie is een presentatie waarbij de presentatoren een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond. Aan de presentatoren hoe je het invult. Gebruik hierbij je creativiteit! Kijk naar het beoordelingsformulier voor wat erin terug moet komen. Hier onder staat een filmpje waarin uitgelegd wordt hoe je een Pecha Kucha maakt. De presentaties worden gegeven in de laatste les week. Dit is week 16. Roosterwijzingen voorbehouden zal dit op dinsdag 13 april zijn. Je maag ook ervoor kiezen om een filmpje van je presentatie te maken en deze op YouTube te plaatsen.

Beoordelingsformulier eindverslag

Eindpresentatie voorbereiding ondernemen

Monday, April 13th, 1:15-2:15am

Helicon MBO Geldermalsen,

Dinsdag 13 april is de laatste les economie van het jaar. Deze les zullen de Pecha Kucha presentaties gegeven gaan worden aan de docent en de rest van de klas.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de docent. Deze is ook per mail te bereiken. l.moseman@helicon.nl

Pecha Kucha

Een Pecha Kucha presentatie is compleet nieuw. Hier onder staan 2 filmpjes. In filmpje 1 wordt uitgelegd hoe je een Pecha Kucha maakt. Filmpje 2 is een voorbeeld van een Pecha Kucha presentatie. Zo als je ziet heb je heel veel vrijheid hoe je de Pecha Kucha presentatie invult.
Creating a Pecha Kucha Presentation Using PowerPoint.mp4
Example Pecha Kucha Presentation: 20x20