Mary Knysh Barcelona 13-15 Juliol

Per primer cop la fundadora de Music for People a Barcelona

Mary Knysh i Music for people

Si t'estimes la música, uneix-te a nosaltres durant el cap de setmana del 13-15 de Juliol, ens aventurarem en un curs d'improvisació. Treballarem com ajudar un grup a endinsar-se a l'activitat musical independentment del seu nivell de coneixements musicals. La música ha de ser per tothom i l'aproximació de Mary Knysh facilita la integració dels músics siguin experimentats o novells.

"La música és cosa de totes i tots" i per aquesta formació no necessiteu tenir experiència prèvia. De la mà d'una de les persones més autoritzades per parlar d'inclusió musical de l'escena educativa de Nova York, els participants guanyaran confiança a l'hora d'improvisar i conduir grups en aquesta pràctica. Els qui ja treballeu rebreu un seguit d'idees i recursos per millorar musicalment en companyia d'altres músics, companys que s'aventuren, alhora que recolzen un procés compartit.
A banda de resultar divertida, aquesta formació vol presentar la filosofia de "Music for people", el projecte de Mary Knysh que ha engrescat moltes persones a iniciar-se o recuperar el plaer de fer música en grup.


NO HEU DE PORTAR CAP INSTRUMENT. El curs se'n fa carreg

En Castellano

Si te interesa la música participativa, únete a nosotros durante el fin de semana del 13-15 de Julio, nos aventuraremos en un curso de improvisación especialmente pensado para facilitadores, educadores musicales y musicoterapeutas. Trabajaremos como ayudar a un grupo a adentrarse en la actividad musical independientemente de su nivel de conocimiento previo. La música debe ser para todos y la aproximación de Mary Knysh facilita la integración de los músicos sean experimentados o noveles.


"La música es cosa de todas y todos" y por esta formación no necesita tener experiencia previa. De la mano de una de las personas más autorizadas para hablar de inclusión musical de la escena educativa de Nueva York, los participantes ganarán confianza a la hora de improvisar y conducir grupos en esta práctica. Quienes ya trabaja recibirá una serie de ideas y recursos para mejorar musicalmente en compañía de otros músicos, compañeros que se aventuran, al tiempo que apoyan un proceso compartido.

Aparte de resultar divertida, esta formación quiere presentar la filosofía de "Music for people", el proyecto de Mary Knysh que ha animado a muchas personas a iniciarse o recuperar el placer de hacer música en grupo.

Big picture
Big picture

Formulari d'inscripció/ Formulario de Inscripción/registration Form

L'escola de Musics (Lloc Web)

Horari/Horario

Divendres/Viernes/Friday 13 de 18 a 21.

Dissabte/Sábado/Saturday 14. de 9 a 14 i de 15.30 a 19.30.

Diumenge/Domingo/Sunday 15 de 10 a 14 i de 16 a 19.

Escola de Musics JPC Carrer del Carme 15

Friday, July 13th, 6pm to Sunday, July 15th, 7pm

15 Carrer del Carme

Barcelona, CT

Preus.

Fins al 15 de Juny les inscripcions seran de 150€ i de 180€ a partir d'aquesta data. En cas d'estar interessats envieu un correu a elcinqueso@gmail.com

Les places són limitades.