LifeWave demonstrasjonsmøte

Lierskogen, 7. august 2012

Ny teknologi mot smerter, betennelser, søvnproblemer og mye, mye mer

LifeWave har utviklet plaster som baserer seg på nanoteknologi, en helt ny metode uten kjemiske medisiner, nåler, magneter og lignende. Plastrene har infrarøde bølger og frekvenser som får cellene til å kommunisere. Tenk på hva solen gjør, dens lys starter biokjemiske prosesser i kroppen. Cellene begynner å produsere D-vitaminer, melanin, melatonin og andre stoffer. Kroppen lager de fleste stoffer selv, som vi trenger. Plastrene hjelper kroppen til å optimalisere sin naturlige produksjon.


Det er gjort mer enn 68 kliniske studier på produktene og det jobbes med mange nye studier som omfatter placebo og doble blindtester. Flere av studiene er også publisert.


Tenk om det for eksempel fantes et alternativ til piller som er vel så effektivt? Uten bivirkningene? Det gjør det. Og det må nesten oppleves for å kunne tros på.

Hvem inviterer?

Susanne Helgesen er terapeut og arbeider med bevissthets- og transformasjonsarbeid. Både hands-on og med verbale coachingteknikker. Hun bruker nå også mye tid til å informere og demonstrere LifeWave plaster. Terapeuter og leger bruker plastrene til behandling og forebygging. Har du interesse for helse, er terapeut og/eller har smerter og andre helseplager bør du komme og lære mer om LifeWave plasterteknologi. Alle er velkomne.


Hva skal til for at du kontakter meg hvis du planlegger å komme?

Velkommen til uforpliktende informasjon

Tuesday, Aug. 7th 2012 at 6pm

Gamle Drammensvei 98, Lierskogen

Første del av møtet- fra kl 1800 - informerer vi om og demonstrerer produktene. Så har du selv smerter eller kjenner noen som har, kom å få produktene testet. Kom også om du har interesse for helse og/eller er terapeut. Jeg kjenner meg sikker på at det blir en positiv opplevelse.


Kl 2000 vil det blir informasjon om mulighetene for å bli forhandler/distributør dersom det høres spennende ut.


PÅMELDING ØNSKES. BRUK KONTAKTINFORMASJONEN OVENFOR