Seminar

De kerk tussen psychiatrie & demonie

Big image

Op 12 oktober organiseert Cleansing Stream Nederland een speciale dag met als titel: “de kerk tussen psychiatrie en demonie.”


Het doel van deze dag is te bespreken of bevrijdingspastoraat en psychische zorg elkaar kunnen aanvullen of elkaar wederzijds uitsluiten. Daarbij is er ruimte voor overleg hoe we als kerk, gemeenteleden die te kampen hebben met geestelijke en psychische problemen kunnen helpen en begeleiden.


Vanuit het motto van Cleansing Stream “van de kerk, voor de kerk” creëert Cleansing

Stream op 12 oktober een platform waar iemand uit de seculiere psychiatrie, vertegenwoordigers van Cleansing Stream en een geestelijk verzorger binnen een seculiere GGZ instelling aan het woord komen.


Voor ieder van de drie disciplines hebben we een gerenommeerde spreker bereid gevonden om vanuit zijn specifieke vakgebied het vraagstuk toe te lichten. ‘s Middags zullen de sprekers zitting nemen in een forum waarin zij antwoord zullen geven op vragen van de aanwezigen.


Tijdens deze dag zullen ook enkele bijzondere en bemoedigende getuigenissen te horen zijn van mensen die vrijheid en herstel hebben ontvangen.


Kortom: een dag die je niet mag missen!

Gastsprekers zijn:

Seminar De kerk tussen psychiatrie & demonie

Saturday, Oct. 12th 2013 at 9:30am

25 Coloniastraat

Rotterdam, ZH


Graag niet parkeren (i.v.m. buurtoverlast) in de Coloniastraat en de Coolhavenstraat.

We verzoeken u uw auto te parkeren binnen het hieronder aangegeven gebied.


Voor meer informatie over Cleansing Stream Nederland