Asigurarea RCA in 2013

In 2013 asigurarea RCA ar putea suferi modificari importante si va fi cu siguranta util pentru fiecare sofer sa stie care sunt aceste schimbari, pentru a putea in continuare sa incheie acelea dintre asigurarile cele mai bune pentru masinile pe care le conduc pe drumurile din Romania.


Schimbarile prevazute de sistem incearca sa atraga atentia clientilor asupra faptului ca notiunea de RCA ieftin ar putea disparea complet. Este foarte posibil ca pretul politelor sa creasca considerabil ca urmare a faptului ca si rolul acestei polite de asigurare sa fie schimbat in 2013.

In aceste conditii, dupa cum scrie si in cadrul website-ului RcaIeftin2013.ro, rolul asigurarilor auto obligatorii va putea fi unul asemanator cu cel pe care il au in prezent asigurarile de tip CASCO.


Astfel, in cazul in care un accident rutier ar putea avea loc, persoanele prejudiciate in urma acestuia vor putea obtine despagubirile necesare conform propriei asigurari auto RCA incheiata la propria companie de asigurari si nu va mai fi astfel cazul sa mai astepte pana atunci cand compania de asigurari a celui vinovat de producerea evenimentului va rezolva aceasta problema.


Asigurare odata incheiata va fi de ajuns pentru soferi sa le ofere cel mai bun nivel de protectie in acest sens si nu va mai fi cazul in niciun fel pentru acestia sa isi mai faca probleme in acest sens. Va fi insa necesar sa se aleaga acelea dintre companiile de asigurari cele mai buen din domeniu, acelea care vor fi in masura sa le ofere clientilor preturi cat mai bune pentru asigurari si care totodata sa acopere riscuri cat mai diverse. De asemenea, va fi important pentru viitorii beneficiari ai politelor de asigurare sa tina cont si de alegerea acelei companii de asigurare care sa beneficieze de unele dintre contractele de colaborare cele mai bune cu service-uri auto autorizate din tara noastra, acolo unde soferii vor putea sa isi rezolve eventualele probleme aparute la masinile pe care le conduc in urma unui accident.


Noua asigurare RCA va fi cu atat mai mult mai avantajoasa pentru proprietatii de masini cu cat acestia vor putea sa isi rezolve problemele aparute la masina intr-un timp cu mult mai scurt. Daca in prezent, acesta se ridica undeva la nivelul de 90 de zile, cu noua asigurare proprietarii de masini vor putea sa rezolve probelemele aparute la nvielul masinilor pe care le conduc intr-o perioada de cel mult 60 de zile.


Este o situatie avantajoasa pentru orice sofer si acestia ar trebui cu siguranta sa inteleaga necesitatea si importanta noii asigurari RCA si sa nu puna foarte mult accentul pe majorarea pretului.