Dyman Associates Insurance Group

Dumme måder at få billig bil forsikring: Dyman Associates Insurance Group of Companies Tokyo Reviews

Alle ønsker billig bilforsikring- og nogle vil gå til store (og endda ulovligt) anstrengelser for at få det. Hvis du nogensinde fristet til at trække et nummer som disse til at sænke dine præmier, Husk at hvis du er fanget, din politik kunne blive annulleret:


· Fortegne din adresse. På grund af kriminalitet og trafikforhold betaler urban drivere ofte mere for auto forsikring end i forstæderne. Hvis du bor i et område, der er dyre at forsikre, kan du blive fristet til at bruge en slægtning eller vens adresse på din bil forsikring ansøgning. Gør ikke. Bruge din primære adresse — den ene hvor din bil er normalt garaged eller parkeret — på eventuelle forsikringer formularer.


· Lyve om kilometertal. High-kilometertal drivere typisk betaler mere for forsikringen. Hvis du bruger en masse tid på vejen, forsikringsselskaber grund, er dine odds for en ulykke højere. Hvad er "meget?" Kilometertal cutoffs — og de præmier, du skal betale for dem — varierer fra selskab til selskab, men køre mere end 12.000 til 15.000 miles hvert år vil ofte sætte dig ind i et højere lag. Siger du køre mindre end du gør kan synes som uskadelig fudging sandheden, men det er stadig ikke en god idé.


· Bøjning sandheden om køretøjets benyttelse. Ved hjælp af din personlige bil primært til business kan ikke virke som en big deal, men fra dit forsikringsselskab perspektiv, det ændrer din risiko. Derfor er virksomhederne måske ønsker du at købe en forretning auto politik og kan debitere dig mere. Levere pizzaer, for eksempel sætter dig ind i kategorien "business brug". Forsøg ikke at komme ud af det. Hvis ikke du er sikker på, om din kørsel kan karakteriseres som erhvervsmæssig brug, spørge din agent.


· Lyve om den primære drivkraft. Hvis dine børn betale tårnhøje bil forsikring priser på grund af deres alder eller kørsel optage, du kan have overvejet at forsikre deres bil i dit navn i stedet – især hvis du med til at betale præmierne. Ingen får ondt, lige? Ikke så hurtigt. Dette kaldes "fronting", og ingen auto forsikringsselskab tillader det. Ikke lyve om den primære drivkraft på enhver bil politik.


Trække en hurtig en på dit forsikringsselskab er en dårlig måde at forsøge at få billig bil forsikring. I stedet gå legit. Spørge din agent til at gennemgå eventuelle rabatter. Overveje at droppe kollision og omfattende dækning, hvis din bil er gamle. Hæve din selvrisikoen. Og vigtigst, holde din kørsel record rent.